• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie koniec @ deszczu brak nie padalo od ponad miesiaca susza trwa maz podlewa ogrodek, jutro mamy wizyte w poradni boje sie ale musze dac rade mam zajrzec do cioci i malej co sie urodzila w piatek ma zapalenie pluc takie malenstwo lezy w inkubatorze buu...

Kruczyca nie ma źle no 15 min , ja to teraz będę jeździć 50min jak dobrze pójdzie i nigdzie rozkopane nie będzie ...

Julia a kiedy jakaś wizyta ? [emoji4]

Anula bedziemy mocno trzymać kciuki , będzie wszystko ok kochana musi być [emoji8]

Lusia super , ze @ sie skończyła [emoji3]
Boziuu takie malenstwo i juz zapalenie pluc , może jakaś infekcja poprostu [emoji58]

U mnie popadało trochę i sobie poszło ....
Kruczyca- gratuluje pierwszych mdłości :-)
Bum- ciacho wyglada smakowicie :-)
Luska- będzie dobrze w poradni daj znać

Test w wczoraj pokazywał bladziocha tempka wysoka , a tu nagle poleciał skrzep i już żywa krew :( tak wiec 1dc , pierwszy raz od paru miesięcy miałam takie dziwne objawy trudno , tak jak kiedyś pisałam w tym miesiącu dwa razy zawitała u mnie @ :-(
Miłego wieczoru

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati oj przykro mi kochana [emoji17]
Ale masz chociaz fajnie , ze krótkie te cykle masz...
A teraz kiedy @wychodzi ?

Kruczyca no daleko , daleko ale to najbliżej gdzie mi zrobi ten monitoring ...
W ciąży też tam jeździlam , ale z P , no autem byliśmy w 25 minut a wiadomo jak to autobus jeździ [emoji53]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry