• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum- następna @ 25.06 ,mi to w tym cyklu nawet na monitoring nie chce się iść , ale może humor mi się poprawi po @ idę do łóżka miłych snów i trzymam &&& za jutrzejsze wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Nati następny cykl to kolejna szansa będzie dobrze :))

Kruczyca a na która masz ?[emoji14]

Jeju ją noc miałam super najpierw K chrapal a później burza byla tak że spałam z przerwami[emoji14]

Zu już w przedszkolu zaraz biorę się za obiaad[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca kciuki !

Ja juz po .... myślałam że zapaści dostane w drodze
..w każdym razie ....jest kropek ,żyję i ma się dobrze .... żeby nie było kolorowo jest bonus w postaci mięśniaka w macicy i pogrubienie prz jajowodzie być może krwiak-obserwujemy .... tona leków,wymazy pobrane i 4 giolki krwii oddane ... Wizyta za tydzień .... jak będzie działo się cokolwiek izba przyjec

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejka [emoji4]

Kruczyca ooo to masz spanie , ja nie słyszę jak P wychodzi [emoji6]

Oleczka pomysł na obiad jaki masz ? [emoji16]

Anula avatarek piękny [emoji170]
Rosnijcie zdrowo i bezstresowo , wszystko będzie ok ! [emoji8]

Na 19.45 ;) o 11 ide na bete

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
To sie pochwal pozniej :) na bank wszystko jest dobrze :)

Kruczyca kciuki !

Ja juz po .... myślałam że zapaści dostane w drodze
..w każdym razie ....jest kropek ,żyję i ma się dobrze .... żeby nie było kolorowo jest bonus w postaci mięśniaka w macicy i pogrubienie prz jajowodzie być może krwiak-obserwujemy .... tona leków,wymazy pobrane i 4 giolki krwii oddane ... Wizyta za tydzień .... jak będzie działo się cokolwiek izba przyjec

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Anulka nie stresuj sie :) Kropek ma sie dobrze a Ty dostalas leki. Takze tylko czekac, dbac o siebie i kontrolowac :) bedzie dobrze :*

9ewnvfxmgto5niho.png

Hej :)

Ale dawno mnie nie było i mam mnóstwo Waszych postów do nadrobienia. Jakoś tak weny ostatnio nie miałam do pisania, a w czwartek pojechaliśmy na nasz wypoczynek. Było naprawdę super... Jak na 8 - osobową grupe, z którą nigdy nie wiadomo czy się człowiek dogada było rewelacyjnie. Odpoczęliśmy i pobawiliśmy się w swoim towarzystwie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód. Nie dość że okrutnie się pokłóciłam z moim M, to jeszcze zostaliśmy bez samochodu. Na czas wyjazdu zamieniliśmy się samochodami z moją mamą, bo ona ma kombii. W sobote przez południową część Polski przeszły straszne burze. Wynikiem tego mamy rozwalony samochód przez drabine. Jak mama mi zadzwoniła to myślałam, że zawału dostane. Dobrze że nikomu w domu nic się nie stało. Niestety czekają nas wydatki, bo przednia szyba do wymiany, no i napewno trzeba wyklepać bok i maske... Narazie daliśmy sobie czas i spróbujemy sprzedać uszkodzone autko, a kupić w zamian jakieś w wersji kombi... Jak się nie uda w ciągu dwóch tygodni to będziemy je naprawiać...

Kciuki dziś za wizytujące i za wszystkie inne planowane zadania :) Ja się już piątku doczekać nie moge :)

reklama
Karola o matko!!! Dobrze, ze drabina spadla na auto a nie na kogos. Duzo naprawa by kosztowala?

My wlasnie przymierzamy sie do kupna kombiaka ale na razie sie rozgladamy. Kupimy najwczesniej w lipcu jesli trafi sie cos fajnego.

9ewnvfxmgto5niho.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry