reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum no to super :) ja znalazłam u nas na roztoczu super miejsce działka w lesie ze sporym domkiem, grillem, własnym jeziorkiem i to tylko dla nas nie ma innych wczasowiczów za 200zl za dobę wszystko ogrodzone, zwierzaki akceptowane. Super miejsce ale ten rok musimy odpuścić już wyjazdy. W następne lato pojedziemy, będę rezerwować w zimę żeby się załapać :D
Ja w gorach mogę mieszkać caaaly rok :D ale najbardziej podoba mi się jesienią.

7u223e3k88z714o0.png

200 zł za dobe to dużo chyba :D
No my mamy pokoje 30zł za osobe , Lencia za free i pies też a 9by pogoda była super to sie tam nie będzie siedzieć ...

Strój se przed chwilą zamówiłam hahah [emoji12]
Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png

Załączniki

• Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png
    Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png
    79,9 KB · Wyświetleń: 180
Ostatnia edycja:
Ja to już mam pourlopowane na ten rok. Jeszcze 3 wesela przed nami. W przyszłym roku nie wiem jak to będzie z małym dzieckiem. Może za dwa lata sie gdzieś wybierzemy. Albo znowu jakiś wypad ze znajomymi jak w tym roku. W końcu wszyscy będziemy mieć maluchy w jednym roku to przynajmniej będą miały towarzystwo... Właśnie przyswajam dalej wiedzę i nabrałam chęci na upieczenie ciasta. Zacznę teraz A skończę wieczorem.. Ogólnie to ciągle głodna jestem i już mnie to drażni bo w tym tempie to slonica zostane mimo że się nie obzeram ale ciągle jem, jem i jem..
No i pogoda się mi psuje, a takie błękitne niebo było z rana. Ale sobie ponarzekalam, az mi lepiej[emoji12]

A tak z innej beczki to na ten weekend zostałam słomiana wdowa bo M ma tyle roboty ze zostaje u siostry na noc[emoji4] Całe wyrko tylko dla mnie[emoji1]

Karola a brzus juz urósł pokaż?
Troszkę spokoju nie zaszkodzi [emoji6] jakieś ruchy czujesz bejbika?

Ciąg marudzen dalszy , czesenie psa 5 minut oto efekt :
A Lil myśli " trzeba było sobie yorka kupić a nie mi tu marudzisz "[emoji23]
1465555938026.jpg

Załączniki

• 1465555938026.jpg
    1465555938026.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 158
xbum: ale kłaków wyszło :D Furminatorem? Z moich kotów też tyle wyłazi :D Jak popatrzyłam na ten strój kąpielowy to zachciało mi się kąpać :D Ale nie w wannie tylko w ciepłym morzu :D

kruczyca: a gdzie na to roztocze jeździcie? Ja będę szukała noclegu to może mi coś podpowiesz :D

karola: taka ilość wesel to dobry wyjazd wychodzi jak się zsumuje ;) No ale plus taki, że zwykle są raz w życiu każdej pary więc nie tak źle :D

anula: jak się młody czuje? Gin coś odpisał odnośnie tej szkarlatyny?

A ja jak mówiłam tak zrobiłam i walnęłam sobie drzemkę i dopiero co wstałam :D Jeszcze ledwo na oczy patrzę :D Spałam prawie 3h :D Wyglądam za okno a tak wiatr, deszcz i ponuro :/ Coś mi tylko w brzuchu burczy...dobrze, że obiad zrobiłam rano to mogę od razu wciągnąć :D
My chyba się wybierzemy na roztocze w tym roku...piękne tereny i mało je znamy.

Jugo ta z tego furminatora to by z niej chyba nic nie zostało, takim zwykłym grzebykiem ! Lnieje jak oszalała [emoji33]
I to efekt 5 min , normalnie odpuscilam...

A weź mam nadzieję , że dobry przyjdzie i jeszcze quwa taki kolor hahaha [emoji23] do 19 lipca ma być u mnie [emoji12]

Drzemke też bym zaliczyła , ale niestety muszę coś zacząć robić a najlepiej od prania ...

xbum: u mnie koty wolą furminator niż klasyczną szczotkę :| Coś im odbiło, bo kiedyś uwielbiały być czesane tak standardowo. Też musze wyczesać, ale zrobię to jutro i chyba wyjdę z nimi na balkon, żeby mi kłaki nie fruwały, bo po tym furminatorze to mnóstwo tego wychodzi. Ciepło jest to futro zmieniają te nasze zwierzaki :D Kolor kostiumu idealny na lato :D Będzie podkreślał letnią opaleniznę :D Ja takiego motorka rano dostałam, że od 5 do 9.30 zapierdzielałam i udało mi się wszystko zrobić :D Teraz albo będę leżeć i pachnieć albo coś zrobię z rzeczy zaplanowanych na weekend :D

xbum: ale kłaków wyszło :D Furminatorem? Z moich kotów też tyle wyłazi :D Jak popatrzyłam na ten strój kąpielowy to zachciało mi się kąpać :D Ale nie w wannie tylko w ciepłym morzu :D

kruczyca: a gdzie na to roztocze jeździcie? Ja będę szukała noclegu to może mi coś podpowiesz :D

karola: taka ilość wesel to dobry wyjazd wychodzi jak się zsumuje ;) No ale plus taki, że zwykle są raz w życiu każdej pary więc nie tak źle :D

anula: jak się młody czuje? Gin coś odpisał odnośnie tej szkarlatyny?

A ja jak mówiłam tak zrobiłam i walnęłam sobie drzemkę i dopiero co wstałam :D Jeszcze ledwo na oczy patrzę :D Spałam prawie 3h :D Wyglądam za okno a tak wiatr, deszcz i ponuro :/ Coś mi tylko w brzuchu burczy...dobrze, że obiad zrobiłam rano to mogę od razu wciągnąć :D
My chyba się wybierzemy na roztocze w tym roku...piękne tereny i mało je znamy.
Jugo ten domek o którym ja mówię jest w okolicach Szczebrzeszyna maja jeszcze bliźniaka nad zalewem w Nieliszu. Jako domek wypadowy może i za drogi ale żeby sobie głównie tam posiedzieć w spokoju to super sprawa :) Link do: Domki Roztocze - Kulików - noclegi, kwatery i pokoje nad morzem w Kulików

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry