Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jugo ten domek o którym ja mówię jest w okolicach Szczebrzeszyna maja jeszcze bliźniaka nad zalewem w Nieliszu. Jako domek wypadowy może i za drogi ale żeby sobie głównie tam posiedzieć w spokoju to super sprawaxbum: ale kłaków wyszłoFurminatorem? Z moich kotów też tyle wyłazi
Jak popatrzyłam na ten strój kąpielowy to zachciało mi się kąpać
Ale nie w wannie tylko w ciepłym morzu
kruczyca: a gdzie na to roztocze jeździcie? Ja będę szukała noclegu to może mi coś podpowiesz
karola: taka ilość wesel to dobry wyjazd wychodzi jak się zsumujeNo ale plus taki, że zwykle są raz w życiu każdej pary więc nie tak źle
anula: jak się młody czuje? Gin coś odpisał odnośnie tej szkarlatyny?
A ja jak mówiłam tak zrobiłam i walnęłam sobie drzemkę i dopiero co wstałamJeszcze ledwo na oczy patrzę
Spałam prawie 3h
Wyglądam za okno a tak wiatr, deszcz i ponuro :/ Coś mi tylko w brzuchu burczy...dobrze, że obiad zrobiłam rano to mogę od razu wciągnąć
My chyba się wybierzemy na roztocze w tym roku...piękne tereny i mało je znamy.