reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry link :D pokoje nad morzem :D haha ale idzie na dobrą stronę także się nie przejmuj ;) przez booking.com możesz fajnych ofert poszukać. Ja często przez nich coś rezerwuje

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Kruczyca, 200 zl za domek to nie jest duzo. Ja placilam 220 za domek 8 - osobowy poza sezonem ale te mniejsze też były w tej cenie. Wiadomo w takiej sytuacji im więcej lokatorów tym koszty mniejsze. Nas to w rezultacie wyszło jakies 30 kilka zł za osobę za dobę. Oczywiście z opłatą klimatyczną.

Kruczyca, 200 zl za domek to nie jest duzo. Ja placilam 220 za domek 8 - osobowy poza sezonem ale te mniejsze też były w tej cenie. Wiadomo w takiej sytuacji im więcej lokatorów tym koszty mniejsze. Nas to w rezultacie wyszło jakies 30 kilka zł za osobę za dobę. Oczywiście z opłatą klimatyczną.
Karola piękny brzusio :) mi też się nie wydaje dużo za cały domek ze wszystkim i działkę do swojej dyspozycji

7u223e3k88z714o0.png

W ogóle tak sobie myślałam i następny cykl tez stracony bo te clo dopiero od sierpnia mogę brać bo w lipcu wolałabym trochę kasy odłożyć na wyjazd , wiec będzie doopa ...

xbum: co się odwlecze...A poza tym zawsze może się udać zaskoczyć bez CLO :) Pojedziesz na wakacje, wskoczysz w seksowny kostium i będzie się działo :D

Jugo hahhaha [emoji23]
No wiesz ale pojade teraz w pon , obejrzymy co słychać receptę wezme wykupie i będą czekały [emoji4]

No niestety po moich obliczeniach nie damy rady , a lepiej troszkę poszalec na wakacjach haha [emoji13]

reklama
Hej sorka że nie pisze ale dopadlly mnie mdłości wynioty sennoac i ogólnie źle się czuje do tego zaczął mnie brzuch bolec i sie napinac więc dzisiaj miałam wizytę u innego gina także wsio ok niby jest mam łykać magnez i nospe dwa razy dziennie a no i bombel z pomiarów ma 18tygodni ...

Xbumx no brzysio u mnie coś już zaczyna widać ale Wam zazdroszcze my najprawdopodobniej od 1lipca będziemy się urlopowac :)

Karola miałam dać foto sukienki ale jej nie kupiłam tylko bluzkę i spodnie takie 3/4 eleganckie bo sukienka żadna nie przypadła mi do gustu :)) Zuzia się obkupila za to w sukienki i buty aaaa no i lakier do paznokci sobie kupiła

Xbumx a drogie te clo?

Jugo a Ty masz teraz cykle z tym clo czy też dopiero będziesz zaczynać?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry