reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

teczowa: oczywiście już wyczytałam, że implantacja może mieć miejsce nawet i w 5dpo, ale bardziej uwierzę, że to sutki uboczne przyjmowania luteiny :D Jakoś lutka mocniej na mnie wpływa niż duphaston :/

reklama
Co tu tak cichoo ?
Aaa weekend jest zapomniałam :D

Kruczyca co się stało jak można wiedzieć?

Nessi kurcze fajna taka biedrona moja by na niej siedziała :D
Zbieraj sily ma malowanko u mnie tez by sie przydalo sciany popisane , ino kupuje nalepki te na sciane z bajek i przyklejam[emoji14]
A mi glowa pęka ...
Chyba jest ciśnienie ...
Oj z psem cała noc jazdy po lekarzach o 10 zabieg na szybko a mi tak podskoczylo ciśnienie ze na oczy nie widziałam. O 17 jak było juz po wszystkim ciśnienie 161/121 a puls 116 :D a ja zawsze mam bardzo niskie ciśnienie wiec dla mnie to jak dla kogoś z 250 ;) ale wszystko juz stabilnie piesek w domciu na lekach odpoczywa ja tez juz spokojniejsza nastawiam to co wczoraj zrobić mialam.
Jugo wątpię ze ten cykl coś procz badan przyniesie, w okolicach ślubu będziemy mieć co innego do roboty dopiero w Zakopanem się zajmiemy sobą ale to za późno ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Lux wczoraj na kebabach nie byłaś ? :)

Kruczyca oj dobrze , że z psinka wszystko ok już ! [emoji8]

A my byliśmy na spacerku , na huśtawkach a teraz robię drugie danie :)
A potem mam ochote na popcorn , mój P zrobi z masełkiem [emoji5]

reklama
Do góry