tęczowa89
Fanka BB :)
oj do lipca to na pewno się udaOby tęczowa oby. Każdej się udaKurcze do lipca się musi pojawic
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj do lipca to na pewno się udaOby tęczowa oby. Każdej się udaKurcze do lipca się musi pojawic
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
u mnie podwojne zirytowanie hehe zapytamNo zazwyczaj tak jest. Zawsze na odwrót. A jeszcze jak się starasz to czas się dłuży w nieskonczonoscu mnie takim dziwnym trafem jak się staram i mysle o tym to co miesiac te testy pokazuja jedna kreske , a jak się czlowiek nie starał zabardzo to rach ciach i teraz czuje ze znowu bedzie jak za pierwszym razem
nie wczoraj byly te szare kluchyLux wczoraj na kebabach nie byłaś ?
Kruczyca oj dobrze , że z psinka wszystko ok już ! [emoji8]
A my byliśmy na spacerku , na huśtawkach a teraz robię drugie danie
A potem mam ochote na popcorn , mój P zrobi z masełkiem [emoji5]
Bum zlapalam się na tym ze chciałam bodziaka brać "no w razie gdyby się udało to dam K zamiast testu"... Ale sie opamietalamTęczowa dziękuję u mnie też fryty i kotlecik
Jaa to się tej twojej jutrzejszej wizyty doczekać nie umie
Kruczyca hahha teraz cie tam ciągnie obejrzysz jak będziesz już malenstwo miała to jest dopiero szał na kupowanie ...
P to już ma dość , ciągle mi mówi że mała ma więcej ubrań od nasmoje dziecko mabtyle sukienek chociaż mi się ona w. Sukienkach nie podooba to i tak kupuje[emoji14]
Lux no to cos mi się pomyliło
Nati szybko się uda teraz !
A oczywiście na pewno siee uda![]()