• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji4]

Agnesis no ja też dawno to robilam jakieś 3 lata temu , może teraz się zmieniło , ale zawsze warto zapytać [emoji6]
Po co Ci wszystkie żołnierzyki wystarczy tylko jeden [emoji3]

tęczowa kawa x2 tam zrób [emoji39]

Nati na którą wizyta ? [emoji6]

Evee powodzenia na glukozie [emoji4]

EVEEE 11.08 - glukoza [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170][emoji777]
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
A skierowanie musi byc od gina? ( bo on mi powiedzial ze po 3 wystla sie material do Poznania) ale o skierowaniu nic nie mowil. Czy od rodzinnego? Temu drugiemu trzeba jakos udokumentowac poronienia? Wyniki ( malejace) bety wystarcza?
Moj gin to jest taki rozgarniety ze hej. Powiedzial ze jak chce to moge zrobic glukoze i insuline z obciazeniem. Wiec ide do invicty mowie ze chce zbadac a ona do mnie skierowanie poprosze. Nosz *****. A co ja wrozka zeby wiedziec ze to na skierowanie. Baran nic nie powiedzial.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dżoł ja nie przedstawiałam żadnych bet, ani nic w tym temacie. Poszłam do gina powiedziałam jaka sytuacja, że chce skierowania na wszystkie możliwe badania i ot cała historia. Co do krzywych to jeśli chcesz robić cokolwiek państwowo to wiadomo , że musisz miec skierowanie, a jeśli prywatnie to cóż Ty płacisz Ty zlecasz
Ps: jak będziesz robić obciążenie to 75 g glukozy 0-1-2 h

reklama
Dzol ja bralam wypisy ze szpitala tam w nim pisało , ze bylo poronienie.
Ja dostalam od gina skierowanie a P musiał iść do rodzinnego po nie.
No ale trochę to trwało zeby na termin się umówić ....

Agnesis jasne , ze moze być przecież wszystko na zewnątrz się nie wydostaje kochana [emoji6]

Ja już testa na jutro mam kupionego aż mnoe stres zlapal bo niedobrze mi , tak bym chciała się nie rozczarowac ! [emoji16]

EVEEE 11.08 - glukoza [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170][emoji777]
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry