• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee to był pink super czuły niby , nic no zobaczymy w poniedziałek ... A ty na kiedy wizyta ?

Agnesis nie chce się napalac [emoji39]
P nie mogę nic powiedzieć bo mam zakaz od niego testow robić [emoji16]

EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Mi nigdy testy o czułości 10 nie wychodziły. [emoji12]
Na 13.30 mam wizytę, a potem z córcią na zakupyyy. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Evee to był pink super czuły niby , nic no zobaczymy w poniedziałek ... A ty na kiedy wizyta ?

Agnesis nie chce się napalac [emoji39]
P nie mogę nic powiedzieć bo mam zakaz od niego testow robić [emoji16]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Wiadomo, lepiej czekac dla pewności :)
Trzymam kciuki za całej siły! :)

Eveee a niby takie super czułe , obejrzymy co z tego będzie ...
A dziś podgladasz fasolke? [emoji4]

Agnesis no tak , ale oby coś z tego bylo , nie wiadomo kiedyvtak na prawdę owu była..
Zostało czekać do pon a kciuki się przydadza [emoji8][emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Eveee a niby takie super czułe , obejrzymy co z tego będzie ...
A dziś podgladasz fasolke? [emoji4]

Agnesis no tak , ale oby coś z tego bylo , nie wiadomo kiedyvtak na prawdę owu była..
Zostało czekać do pon a kciuki się przydadza [emoji8][emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Nie dzisiaj tylko kondultacja odnośnie glukozy. Podglądanie dopiero 29.08. Jeszcze 3 tygodnie ehhh

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Witam się :)

Evee- ty już po glukozie , a ja za pare tygodni z Nadia było spoko ale z maksem miałam zawroty głowy po wypiciu , zazdroszczę braku wymiotów :-)

Tynka- :-) dobrze ze podjęliście decyzje i poszliście do kliniki , u mnie endo w 13dc też nieraz miało 2/3 mm , trzymam za was &&&&

Nessi- weedna@ ale zawsze lepiej wcześniej :)

Bum- trzymam &&&& z całej siły ja tam widzę !!dobre masz zakaz hehe ale się nie dziwie :) ja czasami zrobiłam 10 testów i @ przyszła , a to jednak kosztuje , ale jak wyszedł cień cienia to sam pobiegł po kolejne testy :)

Ja złapałam albo grypę żołądkową albo to ciąża , mdli mnie i wymiotuje , a już się tak cieszyłam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji4]

Bum, ja bym powtórzyła ten test jutro albo za dwa dni bo kreskę widać ale wydaje mi sie ze może być myląca. Jakoś dziwnie przesunięta jest A wydaje mi sie ze powinna być mnie więcej po środku literki T. Bądź co bądź trzymam kciuki&&&

Tęczowa, cieszę się ze wszystko zaczyna się układać. Dobra diagnoza i już człowiek uskrzydlony.

Tynka, kochana nie zaluj straconych miesięcy bo nie każdy lekarz chce robić badań. Coraz częściej po roku chętniej wykonują diagnostykę A niektórzy twierdzą ze dwa lata to taki normalny czas żeby starać się A nie badać. Wiadomo ze twoje leczenie i stymulacja potrwa ale spójrz na to inaczej. Wiecie co jest grane i teraz to już tylko mały krok zebys zaszła w ciążę. Kciuki&&&

Moja skleroza ciążowa sie pogłębia ale cóż, musicie mi wybaczyć ze nie odpisze każdej. Badanie glukozy przeszłam bardzo dobrze. Wyniki też wydaja się w porządku. Martwi mnie tylko ze do wizyty jeszcze miesiąc bo moja gin na urlopie. M kończy się urlop, potem dwa tygodnie i zaczyna nowa pracę. Dziewczyny tak się cieszę z tego powodu bo w końcu będzie miał normalne warunki pracy i socjal. Nie będziemy się martwić czy dostanie tacierzynski urlop. Boje się mówić o tym głośno ale powoli wszystko zaczyna się układać tak jak sobie wymyslilismy[emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry