• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum sama w szoku bylam bo się druga kreska prawie od razu zaczęła pojawiać. Te testy są mało czułe bo od 25 dopiero jest pozytyw a te różowe od 10 i mi się wydaje, że to jest ich wada. Super ze juz zdrowe jesteście, można bez przeszkód z pięknej pogody korzystać. A jak mała znosi szczepienia? Moja siostrzenica trzy dni humoru nie miała po każdej szczepionce.

Kruczyca ja też Cie od razu skojarzyłam z tamtym wątkiem:-)

Tynka ale od 25dc dopiero ci wyszedł ?
Ja małą szczepie tymi płatnymi 5w1 , jakoś nie dałam się przekonać żeby była kluta 3 razy a tak to jedne uklucie w udko i po krzyku czasem nawet nie płacze a po szczepieniu wszystko jest ok nie goraczkuje ani nic :)
No teraz patrzalam jej w buzke to 4 zęby jej znów wychodzą teraz się jej posypia :D

Hej ale okropny dzien najpierw pojawila sie @ nastepna 30 kwietnia. To na dodatek wrocilam dopiero z pogotowia maz ma szwy na nodze rozcial sobie noge pila dopiero wrocilismy mam dosc oby jutro bylo lepiej

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry