Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pink 25 albo bobo test - też jest spoko. [emoji4]a no,biorąc poprawkę na to ze mój tel problem łapaniem ostrości to i tak kibel na quixx wyszedł .... także test testowi nie równy a czułość ta samav...najlepiej testować chyba jednak tym pinkiem i nie zmieniać
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
No pewnie mój młody to w pryma aprilis wyskoczyl 1.04.2007 zresztą ja też kwietniowaKwietniowe dzieci są super. Ja mam córkę z 24.04.2012. [emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Paraplu kurcze mam nadzieje ze coś gin poradzi ...bo wkoncu organizm musi dojść do siebie ... ja to zawsze bardzo szybko,lekarze mówią zawsze ze u mnie to ksiazkowo i faktycznie tfk się dzieje czego i tobie życzę
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
a ty mialas lyzeczkowanie czy samo się oczyszczalo ?Sam brak miesiaczki by mnie nie martwil bo dziewczyny czekaja po 6-7 tygodni od zabiegu. Mnie martwia te 2 krwawienia ni zgruchy ni z pietruchy :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom