• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
a no,biorąc poprawkę na to ze mój tel problem łapaniem ostrości to i tak kibel na quixx wyszedł .... także test testowi nie równy a czułość ta samav...najlepiej testować chyba jednak tym pinkiem i nie zmieniać

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Pink 25 albo bobo test - też jest spoko. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Anulka ogromnie gratuluje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Bum nawet nie chce mi sie dzwonic dzwonic do szpitala bo i tak wiem, ze i tak mnie zleja, powiedza przez telefon, ze minely 4 tyg. od zabiegu wiec do zapewne @ :/

23 sierpnia i tak mam wizyte to moze czegos sie dowiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Julia a co tam u Ciebie ? [emoji4]

No kupie jutro ten pink 10 i 25 i może coś będzie więcej .

PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Paraplu kurcze mam nadzieje ze coś gin poradzi ...bo wkoncu organizm musi dojść do siebie ... ja to zawsze bardzo szybko,lekarze mówią zawsze ze u mnie to ksiazkowo i faktycznie tfk się dzieje czego i tobie życzę

Paraplu kurcze mam nadzieje ze coś gin poradzi ...bo wkoncu organizm musi dojść do siebie ... ja to zawsze bardzo szybko,lekarze mówią zawsze ze u mnie to ksiazkowo i faktycznie tfk się dzieje czego i tobie życzę

Sam brak miesiaczki by mnie nie martwil bo dziewczyny czekaja po 6-7 tygodni od zabiegu. Mnie martwia te 2 krwawienia ni zgruchy ni z pietruchy :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry