• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu szkoda, że nie zrobili USG, choć się nie znam, ale może to jakiś krwiak się zrobił i się stopniowo oproznia (?) Mam nadzieję że na wizycie zrobi Ci USG.

Anula, Bum gratulacje. Trzymam kciuki.

Nessi dziękuję że we mnie wierzysz.
A ja to co ?! Ja też :) jednak klinika to klinika .... ja po wizycie u nich bardzo jestem zadowolona ... kurcze konkretna rozmowa i plan a nie pitu pitu .... a jakieś zalecenia juz macie ? w sensie plan na twoją ovu ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam;)

Xbum kochana ja juz Tobie pisalam z pare razy o zmiane dat;) terminu @ i daty porodu 19.04 a porod 24 01 2017 [emoji4] dziekuje[emoji4]
Wpisz mi wizyte 17 08 u gina;)
A u nas wszystko dobrze za pare dni wizyta, w koncu corce powiedzielismy wiec chodzi szczesliwa i niemoze sie doczekac wizyty bo pojdzie ze mna dzidzie poogladac[emoji4]
I licze ze poznamy plec[emoji4]

Witam;)

Xbum kochana ja juz Tobie pisalam z pare razy o zmiane dat;) terminu @ i daty porodu 19.04 a porod 24 01 2017 [emoji4] dziekuje[emoji4]
Wpisz mi wizyte 17 08 u gina;)
A u nas wszystko dobrze za pare dni wizyta, w koncu corce powiedzielismy wiec chodzi szczesliwa i niemoze sie doczekac wizyty bo pojdzie ze mna dzidzie poogladac[emoji4]
I licze ze poznamy plec[emoji4]
No ciekawe kto tam u Ciebie siedzi. Masz jakieś przeczucia? [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Anula Tobie też dziękuję :-) fakt jednak w klinice podejście do pacjentka jest zupełnie inne. Od razu jakiś plan dostaliśmy.

17 robię posiew z kanału szyjki. Jak będzie Oki to do 12 dnia kolejnego cyklu sonohsg. Jak tylko dostanę okresu to test prolaktynowy z metoclopramidem, insulina, i amh. Na podstawie wyniku rezerwy jajnikowej będzie wiadomo jakimi dawkami hormonów będę stymulowana. Ten następny cykl będzie monitorowany czy w ogóle i kiedy rosnie pęcherzyk. Mówił że będę musiała oznaczać estradiol bo jeśli jest niski to nawet jak pęcherzyk urośnie to znaczy ze nie dojrzewa w nim żadna komórka. Moje późne owulacje i liche endo bardzo na to wskazują. I zwrócił uwagę na tsh 2, 11 że jest już na granicy i możliwe że dostanę euthyrox. Ogólnie bardzo dużo informacji dostaliśmy. Aż w szoku bylam...i ze stresu połowy nie zapamiętałam. Najpierw był wywiad z położną (extra swoją drogą) potem do lekarza a potem znowu do położnej która jeszcze raz mi wszystko wyjaśniła i zapisała na kartce.

Tynka no i super ! brzmi konktetnie i wkoncu jakieś działania ... :) teraz popraw koronę,cyc do przodu i idziemy dalej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula Tobie też dziękuję :-) fakt jednak w klinice podejście do pacjentka jest zupełnie inne. Od razu jakiś plan dostaliśmy.

17 robię posiew z kanału szyjki. Jak będzie Oki to do 12 dnia kolejnego cyklu sonohsg. Jak tylko dostanę okresu to test prolaktynowy z metoclopramidem, insulina, i amh. Na podstawie wyniku rezerwy jajnikowej będzie wiadomo jakimi dawkami hormonów będę stymulowana. Ten następny cykl będzie monitorowany czy w ogóle i kiedy rosnie pęcherzyk. Mówił że będę musiała oznaczać estradiol bo jeśli jest niski to nawet jak pęcherzyk urośnie to znaczy ze nie dojrzewa w nim żadna komórka. Moje późne owulacje i liche endo bardzo na to wskazują. I zwrócił uwagę na tsh 2, 11 że jest już na granicy i możliwe że dostanę euthyrox. Ogólnie bardzo dużo informacji dostaliśmy. Aż w szoku bylam...i ze stresu połowy nie zapamiętałam. Najpierw był wywiad z położną (extra swoją drogą) potem do lekarza a potem znowu do położnej która jeszcze raz mi wszystko wyjaśniła i zapisała na kartce.
Widać, że dużo się dzieje, a to dobry znak. Na pewno to dobra droga i niedługo doczekacie upragnionego dzidziusia. [emoji179]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry