• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka śmiech jest zdrowy płacz też ... ja czasami jak mam dość ogolnie zmęczona fatalnie i poprostu plakac sie chce to serio wwarto poplakac a potem czlowiekowi jest na prawdę lepiej :)

tynka: mój mąż to też sie ze mnie śmieje :) Czasem to specjalnie coś powie, albo znajdzie w tv, żebym się płaczem zaniosła :) Taki z niego spryciarz :D

xbum: przynajmniej sobie razem popłakałyście :D To też ma wydźwięk terapeutyczny ;) Ooo jakie to miłe co piszesz! Ja też się cieszę, że na was trafiłam :)

Bo naprawdę osobiście mogę się oderwać od codziennych obowiązków , jak się jeszcze z P nie staraliśmy o dziecko to jakoś często w deprechy wpadalam , znajomi kontakty prawie sie pourywaly zostalo tylko kilka osob... wypady robią po 21 a ja o 21 to marzę o łóżku[emoji14]A tak to mam tu was ooo :)

reklama
Ja juz po grilu udany kielbaska pyszna , na grilu bylam otoczona ciezarowkami czyli jedna w 6 miesiacu , a druga w 4 tym i tylko się pytaja czy juz cos wiem :-/ ehh no chciala bym juz wiedziec ;) ogladanie malych ciuszkow bylo obowiazkiem ja uwielbiem wiec mi to nie przeszkadza :)fajnie się was tak czyta przed snem coprawda sporo do nadrabiania po paru godzinach a tu juz tyle stron :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry