• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie. Ja ten cykl spisalam na straty bo wciaz czekam na 1 @ po poronieniu. Obecny sluz mleczno-rozowy wiec dupa. Tymczasem pierwszy raz pojechalam do poleconego prywatnego gin, opowiedzialam swoja historie. Powiedzial ze wstepnie podejrzewa zespol antyfosfolipidowy. Zrobil usg a tam 2 dominujace pecherzyki. Jeden z prawego , drugi z lewego jajnika. Jak to powiedzial:prosze dzisiaj sie porzadnie bzyknac bo w kazdej chwili moga peknac. I powiedzcie mi jak sie ma sluz do owulacji ? Ni jak. Ja juz czekalam na okres bo sluz rozowy sie robi... Ale chociaz w koncu jakas konkretna wizyta. A nie tam na nfz pitu pitu. I jak zajde mam brac aspiryne. Przepisal badania ale ni huja nie moge rozczytac ☹️ i kazal je zrobic zanim zajde. Czyli jutro [emoji23][emoji23] w zyciu mnie zaden lekarz tak na duchu nie podniosl. Milego wieczoru dziewczyny [emoji8][emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol wiec trzeba sie porzadnie bzyknac [emoji108]
Lekarze z nfz sa jacy sa no , chyba tylko od ciaz jak sie juz w niej jest ...

Artemida najlepszy to monitoring , chodzisz ?

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

A ja mysle ze za kazdym razem to porzadnie robie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
, hmmmm zobaczymy w srode maksymalnie czwartek.
A powiedzciie mi te tanie testy paskowe sa wiarygodne?? Czy ktoras nimi wykryla wczesna ciaze?????

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

A ja mysle ze za kazdym razem to porzadnie robie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
, hmmmm zobaczymy w srode maksymalnie czwartek.
A powiedzciie mi te tanie testy paskowe sa wiarygodne?? Czy ktoras nimi wykryla wczesna ciaze?????

Mi nigdy...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja tydzien Po owulacji juz takie z 4 zrobilam ale nic nie widze :( sa skolei laski co pisza na forum ze to wlasnie tymi "tanimi" wykryly ciaze pare dni Po owulacji lub dzien przed okresem .....zalamalam sie Bo juz wiem, ze na pewno w ciazy nie bede :(

reklama
Dzol wiec trzeba sie porzadnie bzyknac [emoji108]
Lekarze z nfz sa jacy sa no , chyba tylko od ciaz jak sie juz w niej jest ...

Artemida najlepszy to monitoring , chodzisz ?

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Bum nie wiem czy
W Holandii robią coś takiego jak monitoring. Tu najpierw trzeba się do rodzinnego zapisać żeby dał skierowanie do Gina. Bo to lekarz specjalista i nie idzie się do niego prosto z ulicy...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry