reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Przez ten okropny okres mam zły humor:-(
Jugo mnie inofem tez nie podchodzil. Najpierw mi smakowal a potem juz nie. A ja zaczęłam od dziś pić siemię lniane. Nawet da się przełknąć. No i biorę koenzym i femibion Natal 1 i inne takie...dużo w każdym razie...bez sensu to wszystko.

Bum córeczka to twój klonik. Dzieci i zwierzęta na zdjęciach są cudowne.

Lux współczuję wredne teściowej ech. Cóż zrobić. Po prostu musisz przestać na nią zwracać uwagę . Niech gada co chce. Znudzi jej się w końcu.

Kamila gratuluję. Fajnie rośnie beta.

Kruczyca super podejście. Ja niestety jestem bardzo ugodowa i często nie mam swojego zdania. No i niestety często mnie ludzie wykorzystują. Zawsze martwię się zdaniem innych.

Paraplu piękne psiaki. Ja też bym bardzo chciała mieć ale nie mamy warunków narazie. Może w przyszłym roku uda się nam kupić większe mieszkanie i sprawimy sobie jamnika miniaturkę suczkę.

reklama
kruczyca: zakupy robiliśmy spożywcze. Miałam buty kupić, ale znowu nic nie upatrzyłam :/ Jakoś kupno butów mnie przerosło :D
Ja ostatnio też chciałam kupić baleriny a tu letnie szaleństwo kurde wszystkie buty dwa paski i podeszwa grubości milimetra ... Same sandałki i klapki a baleriny hak były to albo za małe albo wielkie.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u nas cieplutko i siedzimy na ogrodzie :) mieliśmy iść na ognisko ale zrobimy u siebie[emoji14]
K właśnie poleciał mi po suflaka i pomidorami aż mam ślinotok[emoji14]
Tynka współczuję tak Bolesnej @ :/

Jugo jaa ją pilam ten Olimp to też był niby pomarańczowy ale nutką czegoś dziwnego ale lubiłam to pić :D oby pomogło

Co do butów typu baleriny uwielbiam firmy Melissa no cudne są i wygodne

Ją jaak mi coś nie leży to od razu mówię bo mnie od razu ciśnienie od środka :) K rodzina do tego przywykła że ja od razu z grubej rury wale ale wolę szczerze niż za plecami[emoji14]

Dzisiaj mam dzień oglądania wózków i ubranek itp ahh już bym chciała kupywac[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1463833190206.jpg
1463833209520.jpg

Załączniki

• 1463833190206.jpg
    1463833190206.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 274
  • 1463833209520.jpg
    1463833209520.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 274
Kamila no i super [emoji4]
Gratulacje [emoji6]

My byllismy na malym spacerku teraz obiadek i pozniej znów bo pogoda piękna [emoji274][emoji274]

Co do butów ja tam w trampeczkach popindalam [emoji23]

tynka: mi się kończy femibion i chyba nie będe kupowała kolejnego opakowania. Inofem, olej z wiesiołka i magnez. Wiecej nie będę brała. Czytałam ostatnio o preparatach typu Inofem i są bardzo obiecujące wyniki, więc szansa jest, że zadziała.

kruczyca: ja mierzyłam takie na milimetrowej podeszwie to miałam wrażenie, że idę boso...każdą nierowność było czuć :/ Wyobraziłam sobie, że większość chodników jest kamienista i nierówna i od zaraz mnie stopy boleć zaczęły :D

oleczka: jakie ładne pastelowe kolory wózków :)

reklama
Jugo poczytaj o tym Olimp też są super opinie :))

Lux no ją jestem ciekawa jak się nim jeździ i czy sprzedają sama gondole bo nie chce ani 2w1 ani 3w1

Do góry