reklama

Staraczki Weteranki...

kasia tytuł nie pamiętam ale idź do księgarni albo empiku zapytaj się pani wybór ogromny jest:)
jest też książka pod tytułem " w co sie bawić z niemowlakiem" też świetny poradnik

za to nie wiem co mojemu M kupić:-(

reklama
lopop, u nas w księgarni nie ma takich książek, Empiku nie mamy, będę kupować na allegro. Jeśli możesz to zapytaj siostry, jaki tytuł, bo dużo tego jest.

ok:)
wydaje mi się że ona kupiła z katalogu świat ksiązki albo klub dla ciebie
przychodzi do kogoś z rodziny może
mam tytuły
"Gry i zabawy z niemowlakiem",
"Zabawa z dzieckiem.Rozwój dziecka od 0 do 36 miesięcy",
"Zabawy z niemowlakami na każdy dzień"
"Mamo Tato co ty na to? Paweł Zawitkowski i przyjaciele- psycholog lu pediatra napisał który pracuje w IMiD
podobno fajna jest ta książka "Tacierzyństwo" Urbanskiego Huberta
ale jeszcze jej się zapytam bo oni naprawdę mają masę książek tego typu te 3 pierwsze mają na pewno

Ostatnia edycja:
Kiedys w dzien dobry tvn wlasnie o tej ksiazce mowili duzo ciekawych rzeczy on tez jest czestym gosciem w tym programie
ja go bardzo dobrze kojarzę bo te 9 lat temu prenumerowałam Mam dziecko i on tam prowadził stronki
bardzo konkretna osoba i rzeczowa a ja takie najbardziej lubię:-D
czyli masz już prezent:)
a co ja mam kupić M?????:baffled:

reklama
wikula, a jakieś ciacho masz do tej kawki? :-) ja z herbatką. Niedawno wstałam, bo wieczorem tak się zaczytałam, że czytałam aż skończyłam ("Przed świtem"). Dzisiaj wybieram się do szkoły zabrać w końcu moje graty, pogadać z koleżanką. A wieczorem idziemy do kina na "Bitwę warszawską". Może chociaż dzisiejszy dzień nie będzie taki nudny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry