reklama

Staraczki Weteranki...

czesc

wpadla tylko powiedziec,ze nie jestem staraczka,rozstalam zie z P i juz nawet nie mam jak planowac dziecka...mam dola

nie mam silll

on chce z matka ywjechac do angli,,juz podjal decyzje/
poprostu am dosc
jestem na ksraju zalamiana
narazie chyba zniknie,,
bo nie mam co tu szukac..

wiecie co brak mi słów...zawiodł mnie...
jestem sama,syn u byłego..
rozmyslam,ze moje zycie to sama porazka...poprostu masakra...
Ewcia jak to :angry: ot tak chce Cie zostawić i jechać:wściekła/y::szok:

reklama
Hej :)

Wróciliśmy z wioski

Co do mojej pracy, wczoraj zadzwonili, że zapraszają mnie na dwa dni próbne w niedziele i we wtorek od 10 -21 , trochę mnie dziwi czas próby 22h, no, ale chyba nie mam wyboru ?

A mnie od dóch dni boli żołądek i jelita :(((

ewcia- przykro mi :(

Ewcia przykro mi ale może tak lepiej?
Przecież sama miałaś chwilami dosyć....nie łam się Kochana,masz synka i nas.
A lepiej samemu niż w złym towarzystwie.

Ewcia - ja myślę, że tak będzzie dla Ciebie łatwiej! Ułożysz sobie życie, tak naprawdę będzie ci lepiej, nie będziecie się kłócić, myślę, że będziesz miała więcej spokoju w domu:)
wiem, że to łatwo powiedzieć, a tobie teraz jest trudno...ale zobaczysz czas leczy rany!

ja się zbieram, wyjeżdżamy na weekend, wracam w niedzielę:))

Hej, ja sama znowu cały weekend :-(
Ewciu, nie obraź się, ale ja też myślę, że tak dla Ciebie lepiej. Już dawno się Wam nie układało. Teraz jest Ci źle, ale zobaczysz, że znowu się zakochasz;-)

kahaka - ja też sama :(

Mąż własnie poszedł sobie do pracy, a ja się męczę i to bardzo:zawstydzona/y:.
Żółty nalot na języku znowu powrócił, do tego zgaga, pieczenie w gradle, odbijanie i ciągły ból żołądka. Mam dość :-(

Ostatnia edycja:
Widzę , iż wątek coś nie bardzo żywy ... :(

caroline - pysznie to wygląda, niestety ja muszę poczekac, aż mi dolegliwosci żołądkowe przejdą :(
A mam takie pytanko do Ciebie, bo wiem, że Ty też masz problemy gastryczne. Jak jelitka Ci dokuczają, to żołądek też czy nie ? Bo u mnie jak jest ataka to na całego ...

reklama
Dziewczyny jestem ledwo żywa. Wczoraj naszej forumowej koleżance zmarł synek kilka godzin po porodzie. Wcześniej poroniła bliźnięta w 21 tc. Jestem zdruzgotana tą wiadomością.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry