• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Amafi dzięki. Mam nadzieję, ze piekny maj przyniesie wam wszystkim fasoleczki
Magda super, na pewno będzie dobrze
mama tak myslałam , łobuziarko

Idę zrobić jeszcze jakąś kanapeczkę:-)

reklama
dzięki dziewczyny za otuchę,
mama05 staraliśmy się ok 1,5 roku ... trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&& bo wiem, że zbliżasz się do terminu @, mam nadzieję że nie przyjdzie do Ciebie

Magda- to gratki tymbardziej bo 1,5 roku to juz sporo-bedzie dobrze ,zobaczysz:))
i dzięki wielkie za wsparcie!

Wisieńka- NAŁAPAŁAM ~~~~~~~~~~~~~~~od Emi:)
smacznej kanapki:)
ja odebrałam Domisia i mam też ciepły chlebuś bo zahaczyłam jak zawsze o piekarnię:)

a jak szyjka??skraca sie czy te 2 m-ce możesz spokojnie czekac do porodu..
dziś wieczorkiem jak Tomi wróci to kolne do Ciebie co??? :)

mama szyjka jak taka zostanie będzie oki. Jest twarda i zamknieta i te skurcze jej nie szkodza na razie. A pewno, ze dzwoń Pol się ucieszy włączy rzymian na kompie i bedzie grał:-D

Wisieńka- aahahaha-no tak Pol tylko czeka na mój tel :))
to koło 18 .oo zadzwonię :)

biorę się za obiada choc weny nie mam -dziś chyba zrobie makaron 4 sery..

Wisieńka-:-D:-D:-D:-D:-D:-Dz tym gazem ostatnio byłaś dobra :-D:-D
tak jak Amalfi-która sama siebie o coś w poście pytała:-D:-D:-D

ooo widzisz-pranie też miałam wstawić-dzieki za przypomnienie:tak:

Cześć, w końcu piątekkkkkkkkk :-):-):-)

mama, rurka, kciuki za brak @.
rurka, pokaż prosiaczka! Od dawna go masz? Mój to młodziak, jest u nas 7 m-cy dopiero.
palemko, bidulko Ty...Oby ten mądry profesor cos wymyślił
pok, rozumiem, że chcesz odpocząć, też miałam taki etap-pomogło. Tylko nie zapomnij o nas i wróć!
Wisieńka-ale super wiadomości! Pamiętam, jak niedawno mówiłaś, że masz 2 kreseczki, a tu juz prawie finisz.
Marta, myśl, myśl :tak: Moja mama chyba woli praktyczne rzeczy, ale nie chciałabym kupować jej czegoś do kuchni itp. Lepiej, żeby to było coś osobistego.
mari, fajnie, że tak się uda z tą kliniką! Przynajmniej spokojniejsza jesteś, bo masz jakis plan działania.
magda, no mówiłam Ci, że jesteś w ciąży! Super :-):-):-)

A ja muszę się pochwalić, że dziś wbiłam się w spodnie, w których nie chodziłam 1,5 roku :tak:

Kahaka- gratki!!!!!!!!!

jest powód do radości-to co masz juz te 55 kilosów??:-p

i dzieki za &&&&;-)
my z Domisiem juz po obiadku-teraz kawa i ruszam po Zuzu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry