reklama

Staraczki Weteranki...

mari ja w irlandii wiec dla mnie pewnie nie bedzie za free niestety, tylko dla tych co tam sie lecza, myslalam ze w polsce znalazlas klinike. I wiesz u nas znalezli co jest nie tak czyli armia i powiem Ci ze niekoniecznie wszystko da sie leczyc i tak zostalo nam ICSI. Ale przynajmniej juz sie nie spinam, nie licze dc, nie mierze tempki, nie bzykam sie na czas, bo wiem ze nie mam po co
nagapalma no wlasnie pozeram ciasto heheh, a ty wylecz to paskudztwo i to szybko

reklama
a co z Pok czy Ona jeszcze w Pl czy już wróciła do siebie???przyszła do Niej ta @ w końcu -czy na czym stanęło??pisała,ze jej tempka spadła ,ale że @ przyszła to nie....

pisalam wtedy, ze temp spadła i @ przyszła. a z PL wróciłam już dawno :)
robie sobie przerwe od staran i BB... nie mierze temp, nic nie lykam... mam dosc.

Dziewczyny, pomóżcie wymyślić prezent dla mamy na 50 urodziny! Ma za tydzień, a my z siostrą juz od m-ca myślimy i nic! Tak do 300 zł.

a moze elektroniczna ramke na zdjecia i wragylybyscie swoje zdjecia z mama i bez?

rrurka dzieki ale to pewnie dla tych co w Polsce mieszkaja i musza kredyty brac na IVF, mnie nikt nie dofinansuje raczej. Przeczytalam i mam to na fb juz, tak jak mowilam to nie dla mnie raczej.
pok od nas nie musisz odpoczywac, pisz z nami o glupotach, ale olej starania, nawet sie nie bzykajcie z miesiac, nie mierz, nie kalkuluj, nie czytaj nic i zobaczysz jak odpoczniesz psychicznie

jestem..

Palemka- dzięx:))
i super,ze juz Ci lepiej -ulga co??:))
juz trzymam &&& za 13go za wizyte u prof!!

Pok- .................rozumiem......czekamy na Ciebie!!

Amalfi- smacznego ciacha :)

Mari- no tak...lepiej wiedziec na co sie leczyć..zapomniałam ,ze u Ciebie jak u Palemki-wyniki si a dzidzi brak....
mam nadzieje i licze na to ,ze pierwsze in vitro bedzie strzałem w 10!!

Hej dziewczyny.
Wiadomości po wizycie sa takie Że Emisia się odwróciła i główka jest na dole HURRA
mama a ty co wczoraj fonu nie odbierałaś, dzwoniłam od Pawła 2 razy????Spałaś juz czy bzyku bzyk?????:-p
Ja niedawno wstałam i piję koktajl ze świeżych acz hiszpańskich truskawek.

kahaka jakbym ja chciała robić mojej mamie prezenty urodzinowe, cóż mogę jej tylko zanieśc kwiaty i zapalic świeczkę... Nie wiem co twoja lubi i czego potzrebuje ale zawsze można kupic karnet do kosmetyczki czy spa na zabiegi:-)

Witam wszystkie aktywne i sle masę rozbrykanych fluidków od Emilki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć dziewczyny, wczoraj byłam u gina i potwierdził mi ciąże, ale powiedział, żebym za dwa tyg przyszła, bo jak na razie jest maleńka plameczka, ja jeszcze nie dowierzam, nie chcę zapeszać... trzymam za Was bardzo mocno kciuki, żeby się w końcu każdej udało zafasolkować, wiem że moja wiadomość jest z jednej strony miła a z drugiej robi się przykro na takie wieści... ja zafasolkowałam w pierwszym cyklu po duphastonie, który brałam na regulację @ i Clo...coś tam na pęcherzyki, wydaje mi się że u mnie pęcherzyki nie pękały, bo zdarzyło się kilka razy w poprzednich cyklach, że w ok 22 dniu cyklu miałam mały skrzep, taki dziwny i w tym cyklu też go miałam, ale był jeden a pęcherzyki były dwa

reklama
Wisieńka-cudne wiesci kochana !!!
a ja miałam tel wyciszony;/;/i dopiero jak sie kładłam to patrzę ze 3 smsy i nieodebrane połączenia;/

najważniejsze,ze sie Niunia obruciła:)))))))))

Magda- super,ze ciąża potwierdzona-a ile w sumie sie staraliscie czasu??????

Amalfi-ciążowo sie zrobiło co ?:))??:))

Martusia- dzięki-mam nadzieje,ze jutro tempka bedzie też taka ładna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry