reklama

Staraczki Weteranki...

Witam o poranku,

u nas piękne słoneczko dzisiaj, więc przesyłam promyczki tym, które marzną;-)
Za 3 min. zaczynam pracę, więc tylko się przywitam.

reklama
Ja też mówię dzień dobry i lecę do roboty. Dobrze, że już piątek.
Bree, prosiaczek z awatarka nie jest mój. Mój wygląda tak SNC00476.jpg

Miłego dnia!

Witam się i ja :-)

u nas piękne słoneczko i zaraz zmykam do szlifowania ;-) Mój M postanowił zrobić płotek przed domem. Bo siatka, która tam była jest okropna. Ma już wszystko przycięte teraz trzeba dokończyć szlifowanie, malowanie i gotowe :tak: Tyle radości i satysfakcji jest jak się samemu coś zrobi... :-D

kahaka - śliczny świniaczek :laugh2: jak byłam mała miałam świnkę Łatkę, żyła 10 lat :tak: wbrew pozorom to bardzo mądre małe zwierzątka i uroczo domagają się jedzenia i pieszczot :-D

mama - czekam na twoja tempkę :cool2:

Ostatnia edycja:
heloł:)

Iza-u mnie też piękne słonko:tak:miłej pracy:)

Bree-kopalnio wiedzy Ty;-)dobrze,ze do nas dołączyłaś bo dziewczyny mające problem z tarczycą dużo sie od Ciebie dowiedza:tak:
a bizuteria miodzio:-)

Balbinka- tempka taka jak wczoraj 37,05..dziś 11dpo i 24 d.c. jak jutro nie spadnie to może zacznę sie cieszyć...

Kahaka-powodzenia w szukaniu prezentu:))

Martusia,Ewcia- cześć i miłego dnia:tak:

Lopop-wlatuj częsciej

Macku,Wikula- do tablicy:-D:-D:-D:-D:-D

buziaki i smacznej kawki:))

Mari- no to super wieści-wyniki oki i do tego pierwsze in vitro za darmo-super!

Ostatnia edycja:
Mama, no tempka jak malowana - super!!!!!!!!! dalej zaciskam &&&&&&&&&&& i mogłabyś zakończyć tą złą passę, co? ;-)
mari, jakbym miała możliwość za darmoszkę IVF to nawet bym się nie zastanawiała :tak: jak macie taką możliwość to korzystajcie. A czas do 20.06 szybko zleci, zobaczysz

Witam porannie ;)
Kahaka śliczny Twój prosiaczek.Sama miałam kiedyś dwa. Urocze są świnki morskie.
Mama trzymam &&&&&&& za Twoją tempkę.
Uciekam na razie.
Miłego dnia.

mari27 A CO TO ZA KLINIKA??? BO JA BEDE ROBIC NIEDLUGO IN VITRO I JESTEM ZAINTERESOWANA??? ZWLASZCZA JAK ZA DARMO HEHE!!

Cezsc dziewczyny u nas tez slonce, a ja do pracy, oczywiscie, a tak w okolicy poniedzialku zacznie sie psuc, bede Was informowac, bo ja wolne we wtorek i srode:wściekła/y:! łeb mnie boli czyli @ juz blisko, ale my sie nie staralismy wiec nie spodziewam sie niczego innego raczej.

Kahaka- prosiaczek miodzio :)))

Bree,Balbinka- dzieki...
tyle,ze objawów brak-troche ciągnie mnie w dole brzucha i apetyt mam,śluzu niewiele...no nic pozostaje czekac -te ostatnie dni są katorgą!!

ide sie szykować na przedstawienie do Zuzy:)

Amalfi-cześc ..kurka z ta pogodą ;/;/

mama hehhe ja tez zawsze mam apetyt przed @ i czekolade garsciami moge jesc i slodkie. Wczoraj w nocy po pracy ciasto pieklam takie kruche, wiec nie pokaze, bo nic ciekawego, takie na szybko zrobilam, bo mialam tu sloik z irlandzkim czyms ;-) i nie wiedzialam gdzie tego czegos uzyc wiec uzylam do ciasta kruchego.

reklama
czesc :-D

po 3 dniach męki brzuch odpuścił, ale w kibelku nie byłam 4 albo 5 dni :-(
W nocy mialam ból, jak na wyrostek, a przeca mam go wyciętego, myślałam, że juz po mnie :-D:-D gupol :))
teraz jest juz lepiej, jem sniadanko, odstawiłam wszystkie leki .... i czekam:happy: mam nadzieje, ze przez łikend bedzie dobrze, bo wizyte mam na 13 go maja do profesora :baffled:

mama - kciuki :):tak::tak::tak:

mari - jak bym siebie słyszała sprzed miesiąca , też chciałam , żeby wreszcie coś znalezli, mi tez wszystko wyszło w normie

amalfi - ja przed małpą tez pozeram słodycze tonami, niestety musi sie to skonczyc , bo moj brzuch jest wrazliwiec dzwiny :crazy:

balbi bree - czesc lejdis :-D:-D:-D

co za wspaniałe uczucie najesc się do syta :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry