Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, pomóżcie wymyślić prezent dla mamy na 50 urodziny! Ma za tydzień, a my z siostrą juz od m-ca myślimy i nic! Tak do 300 zł.
anty TPO będę robić w poniedziałek, razem z innymi tarczycowymi i wieloma innymi. Te badania listopadowe nie były z ciąży - robione tuz po @, w tamtym cyklu też od razu zaszłam w ciążę (ale ze 2 tyg później). Jak tak się naczytałam o tej tarczycy, to mam coraz większe przekonanie, że to to. I szczerze chciałabym, żeby coś wyszło w tych badaniach, bodajże ta tarczyca nieszczęsna, żebym w końcu wiedziała na czym stoję.No nie ma za coBree, jesteś wielkaanty TPO będę robić w poniedziałek, razem z innymi tarczycowymi i wieloma innymi. Te badania listopadowe nie były z ciąży - robione tuz po @, w tamtym cyklu też od razu zaszłam w ciążę (ale ze 2 tyg później). Jak tak się naczytałam o tej tarczycy, to mam coraz większe przekonanie, że to to. I szczerze chciałabym, żeby coś wyszło w tych badaniach, bodajże ta tarczyca nieszczęsna, żebym w końcu wiedziała na czym stoję.
Dziękuję Ci raz jeszcze bardzo bardzo bardzo!!!!
Dziwny jest ten niski TSH. A byłaś wtedy może stymulowana farmakologicznie?Mam niedoczynność spowodowaną chorobą Hashimoto. Niestety u nas żeby cokolwiek wiedzieć trzeba samemu dociekać, czytać, pytać bo na lekarzy nie ma co liczyć - stąd sama musiałam się dowiedzieć co robić z moją przypadłością. Chętnie się dzielę z innymi tym czego się już dowiedziałamBree, nie wtedy nic nie brałam poza kwasem foliowym. Zobaczymy jakie teraz będą wyniki. A Ty tez masz problemy z tarczycą, bo tak dużo wiesz? Czy może lekarzem jesteś?![]()
Ja to już chyba uzależniona jestemBree też kocham taką biżuterię przepiękna![]()