reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć wszystkie dziewczynki :) Witam Was serdecznie. regularnie Was podczytuję. Trzymam &&&&& za wszystkie testujące. U mnie znów doopa!. Zaczęłam własnie 13 cykl starań - może 13 będzie szczęśliwa ;) Ale nie o tym chciałam.
Zmartwiłam się wynikami Kahaki.
Kahaka tak jak piszą dziewczyny wyniki oki tylko ta prl. Wiem, ze w listopadzie robiłaś TSH i hormony tarczycy w maju będziesz robić przeciwciała. Zważywszy na Twoje problemy w utrzymaniem ciąży poszłabym z diagnostyką w tarczycę jednak. Mogłabyś napisać jakie miałaś wyniki FT3 i FT4 oraz TSH. Liczyłaś jaki masz procent normy? Jest coś takiego jak niedoczynność tarczycy sublkiniczna. Często utajona i nie widać jej w wynikach na pierwszy rzut oka. Mogłoby to wyjaśnić hiperprolaktemię i problemy w utrzymaniem ciąży.
Ps. Ja na zbicie prl brałam Castagnus - pomógł nawet - zbiłam w 2 tyg z około 45 na 30. Nie wiem jakie jeszcze badania będziesz robić ale ja dostałam Cast w środku cyklu i miałam brać bez przerwy po 2 tabletki codziennie. Dalszy spadek prl u mnie uzależniony jest od poziomu hormonów tarczycy właśnie.

Ostatnia edycja:
Bree- witaj i rozgość sie,pisz śmiało..

Ewcia spokojnie..już po rozmowie..

jade po Zuzę..

niedługo bedzie impreza-100tna stronka nam stuknie :))))

Ewcia tulę....

ja wciągnęłam czekoladę i patrzę jak mi brzuch rośnie a dooopka aż trzeszczy;/;/
ale musiałam..

u nas pada-szlag!!

Rurka- o tak,tak-ja też i żeby @ nie przylazła:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry