reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi- super jest ten blog co wstawiłaś-tyyyyle przepisow-i murzynek mój smak dzieciństwa też tam jest:)))

ja mam dziś 23 d.c. cykle 25-27 dniowe ,więc dzisiejszy skok napawa mnie optymizmem....ale też i ostrozna z radościa jestem bo w zeszłym cyklu też na 2 dni mi wysoko skoczyła a potem nagle w dól i w 24 d.c. dostałam @ ;/;/
mam nadzieje,ze tarez bedzie inaczej........sie rozmarzyłam ..

ja nie mam tak mokro jak Rurka-czuję ze nie jest też sucho,ale żeby mnie zalewało to nie...
czekam na jutrzejszą tempkę :))

a co z Pok czy Ona jeszcze w Pl czy już wróciła do siebie???przyszła do Niej ta @ w końcu -czy na czym stanęło??pisała,ze jej tempka spadła ,ale że @ przyszła to nie....

Kahaka i Iza-pewnie w pracy..

reklama
Nie wiem wlasnie gdzie jest POK, pytalam ja wczesniej ale chyba mi nie odpisala na to czy jeszcze w Polsce siedzi.
kahaka ja tez prl za duza mam- 39 i zbijam ja wlasnie. Ale reszte masz ok wszystko. Ja mam jeszcze progesteron za duzy, temu musialam odstawic dupka

mama a co lekarz mowi na Twoje krotkie cykle?? Czy tj normalne?? Bo ja tez mialam takie ale mi powiedziala ze sa za krotkie i dala mi dupka i mi sie wydluzyly na 27 dni, a teraz to nie wiem jak beda wygladac moje cykle.

Ostatnia edycja:
Kahaka- o szlag...no prl przegieła!!!
pewnie dostaniesz Bromergon albo Noprolak...Bromergon to grosze a ten drugi lek ponad 120 zł ale ma mniej skutków ubocznych w samopoczuciu...
szkoda ,ze tak wysoka jest ale dobrze ze juz teraz wiesz i zaczniesz leczyć zanim sie starać nie zaczęłaś...
jestem z Tobą w tej dolinie,ale pocieszające ,ze pozostałe wyniki si i tylko z prl bedziesz sie szarpać....

zadzwoń do gina i zapytaj przez tel czy Ci nie może już recepty na leki wystawić ,zebyś już brała skoro cykl dopiero Ci sie zaczął....

kuzwa-zawsze coś............

heja wam

ja po pracy juz..jeszcze tylko jutro...dzisiaj miałam mały zapierdziel,,ale na szczescie juz po..
Wczoraj rano moj Paweł wrocil do domu bo pracy nie mieli jak zaczac bo snieg padał., wiec spedzilam z nim popoludnie i w ieczor,,źle sie czuł,leżałw łózku z goraczką..niexle co..
A dzisaij jest juz w pracy...
Poczytam...

mama a co lekarz mowi na Twoje krotkie cykle?? Czy tj normalne?? Bo ja tez mialam takie ale mi powiedziala ze sa za krotkie i dala mi dupka i mi sie wydluzyly na 27 dni, a teraz to nie wiem jak beda wygladac moje cykle.

Amalfi- ja dostałam lutkę i było si..teraz nie wiem czemu miałam po 24 dniach ,ale jak ja mam 25 dniowe to ten 1 dzień powiedzmy ,ze róznicy nie robi,ale pocieszające było to ,ze owu miałam 10d.c. więc faza lutealna jest oki...zresztą w tamtym cyklu wyszedl mi test ciążowy pozytywny 3 dni przed @ ale nagle tempka spadła i @....
dlatego w tym cyklu biore Acard bo może to pomoże...nie wiem juz czego się chwytać...

w tym cyklu owu miałam 13d.c więc @ ma termin na wtorek ,ale umówiłam sie z Beatka i Gumisia na niedzielę i tak zatestuję...

Ewcia- powitać :)) fajnie,ze juz po pracy :)

ja właśnie obiad z Domisiem zjadłam-teraz czas na kawkę...

Rurka- to już zaczynam &&&&&&&& trzymać :))

Palemka- jesteś???????????

kahaka spokojnie, nie jest tak źle pozostałe wyniki wzorowe a prolaktynę zbijesz szybciutko. spora wyszła ale przynajmniej masz konkretny powód dla którego do tej pory się nie udało, spójrz na to w ten sposób i teraz skup sie na walce z wrogiem;)

mama jestem dobrej mysli co do twojego testowanka:) u rurki też przewiduję 2 krechy:)
to w poniedziałek czekam na nowiny, mnie jutro nie ba na bb bo do gina zasuwam.

chyba migrena amalfi tak na to mówię, chociaż diagnoza to raczej moja niż lekarza;) muszę te oczy sprawdzić. teraz zjadłam sałatkę i powoli przeszło. M zawsze mówi że to z głodu i się sprawdziło tym razem:-D

No jacie krece pol zapomniałam....

mama fajna tempka...&&&&&&&&& trzymam..ja nie mierze,nie chce si enakrecac niczym..
amalfi wow jaki sernik...mniam.ja mam ochote dzisiaj cąły dzien na czkeolade i kupilam batony,,zjadlam juz dwa takie z chrupkmai ryzowymi,uwielbiam je...
Iza osz ta cholerka......powiedz jej,zeby nam to bylo ostatni raz ze przyszla...
magda weselicho super.....a kiedy gin??
Martusia witaj..bo ja jeszcze sie nie witałam..
Balbinka no nadrabiania to tu zawsze mega max...
tymonka tos sie strachu najadła...
nagapalma jaa pikole,,wspolczuje,,,ale dobrze bedzie jak w koncu sie dowiesz co tam jest u ciebie w srodeczku...
mama siemka,,to bedziecie tesowały,,super,trzymam &&&&&&&&&&&&& mocnoooooooooo

ide kawe zrobic sobie

Tymonka- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:trzymaj kochana..

ja za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za jutrzejsza wizytę!!

Ewcia-ja mam problem z owu więc mierzenie pomaga mi sie rozeznać w cyklu..oczywiscie na końcówce tak jak teraz nadzieje ogromne,a jak bedzie sie zobaczy :)

dzieki za &&&&&&&&&&
smacznej kawki:-)
ja własnie kończę..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry