reklama

Staraczki Weteranki...

zjola - Wszystkiego co najlepsze!!!!

Carola - oj niedobrze z tobą kochana... ciekawa jestem o co chodzi??

Kahaka - mi mój gin mówił, że w ciąży ciężko jest wypić tą glukozę, ale można do niej dodać kilka kropel cytryny, ja tak zrobiłam (zarówno lekarz jak i panie w laboratorium powiedziały, że to nie zaburza wyniku)

reklama

A nie prawda, bo 3 skorpionki :-D:-D:-D

zjoluś - 100 lata 100 lat !!!:tak::-)

alesksandra - witaj :)

o 17 mam gastrologa, pewnie dostaę mnóstwo leków i skierowanie na rure :rofl2::eek::crazy:, te leki teraz nie bardzo, jak się staramy, ale epiej, żebym sie teraz podleczyła, a nie jak juz będę ( jakims cudem oczywiscie) w ciąży

dupa jaś :)

wizyta - 100 zł
leki - 70 zł
plus badania krwi - nie wiem ile ? .... żyć nie umierać :))

Żółć mi się dostała do żołądka, dlatego mam żółty język i całą resztę innych cudów :(
Mam jeść tablety i za dwa tyg do kontrooooooooli :)
caro - m sie tez kiedys coś z cyklem popsuło, wzięłam lutkę i dostałam normalną @ po kilku dniach, a co u Ciebie to nie wiem, kurde testy negatywne, a objawy można by pwiedzieć ciążowe

Mada faka zjadłam śledzia, nigdy nie jem śledzi .... ale on tak pachniał ...

mmmmm - kupiłam sole, znaczy filet z niej ;) co mam z nią zrobić, wiesz może ?

Palemko...no właśnie.Dzisiaj spędziłam dzień w pidżamie,jak szłam palić to zarzucałam kurtkę rozpiętą,jak mi zamek ocierał się lekko o sutki to myślałam,że zwariuje,bolało.
Nie wiem co robić.

reklama
Witam :)
Oj zniow mnie nie bylo troszku ale nadrabiajac nie natknelam sie na zadna fasolke (oprocz tej po bretonsku gotowana przez Mmmm.. a wczesniej Carole)

U mnie dzis jst 14 dc, ale owulki jeszcze nie ma a przynajmniej tak wskazuja testy choc jajniki dokuczaja mi 2... raz z jednej raz z drugiej... wkoncu odezwal sie mi lewy jajnik noze zaczol wkoncu robote obibok :)

Zoja i Aleksandra wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry