reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - tylko się nie załamuj!!! Może owulka Ci sie przesunęła??? Przecież jest to możliwe...
dzisiaj chyba u mnie lepiej:))) musze się zraz za sprzątanie zabrać, to szybko rozładuję wszystkie złe emocje:))

zjola - ja chcę mieć małe cycki, a nie moje samorodne D, wiem, że to dziwne, ale zazdroszczę babkom z małymi cyckami...

Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Mama w każdym razie jeszcze trzymam &&&&&&
Zjola,Wika ja też kocham swoje cycki,bardziej co prawda wolałam je jak byłam szczupła...wyglądało to lepiej,teraz mam brzuch większy od biustu...Dlatego też zakładam swoje ''powiększacze'',zwłaszcza na wyjśćia:)

Czizuuuu ta migrena mnie wykończy...który to dzień?5?6? :((((((((((

Meldujemy się po dentyście...Nina wytrzymała znieczulenie,borowanie i wszystko inne,co prawda darła się chwilami ale dała radę,jestem z niej dumna,mam nadzieję,że mnie nie znienawidzi za to....

Hej,
mama, no ciekawe, czy coś tam się kluje u Ciebie...&&&&&&&& w dalszym ciągu.

Jeju, dziewczyny, ja nie wiem, co mam zrobić z moim spaniem. Dzisiaj zasnęłam dopiero nad ranem, masakra, męczące to bardzo. :crazy:
A co do cycków....Wiecie jaki mam obwód teraz???? 98 cm!

Carola dzięki za &&&
oby migrena odpuściła!!
gratki dla Ninki!

Wikula to sprzataj ładnie i niech wszystkie złe mysli i emocje pójdą won!!
a co do wou to miałam ją z czwartku na piątek-2 grudnia od tego dnia tempka była 37 przez 9 dni
potem w ndz.miałam 37,15
w poniedz.37.05
we wtorek 37.05
wczoraj 36,95
dziś 37.05

mam 26d.c. a cykle 25-27dniowe..bardziej 25 ..
co mi pozostało-nic ,tylko czekanie..

Zjola witaj kochana :)

Kahaka nooo to ładny masz obwód;))
a ze spaniem wiem jak jest-miałam to samo...nie fajne;/

reklama
Do góry