reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Mamusia znowu narobiła....mój ojciec z zawałem przez nią a ja się trzęsę z nerwów...od kilku godzin nie mogę się ogarnąć...
Napisała list do mojego ojca:ona się zmieniła i jest dobra a ja zła i zależy mi tylko na pieniądzach,że ma jej pomóc mnie ''udupić'',że ja zeznałam,że tata wykorzystywał mnie seksualnie i ona ma na to papiery......
Nie wiem jak ona może....co ja jej zrobiłam,że tak mnie nienawidzi....kilka dni temu dzwoni i pisze,przeprasza a z drugiej strony nóż w plecy wbija.
Do tego ujawnia ludziom informacje z bada w RODK,zwłaszcza te na mój temat...I co ja mam zrobić?????
Nie mam już siły...

reklama
caro brak mi slow..... po prostu zdebialam... jakie to babsko jest poje$%^%
a zglosic to gdzies mozna? ze info odtajnia?
co tata na to?
Boze jacy ludzie po ziemi chodzia i Ty na to pozwalasz.............................

jestem już nadrobiłam :):) ładne macie te biuściki dziewczyny
mama &&&
kasiu i błonka co was tak maęczy z tym spaniem
carola tak mi przykro że masz taką rodzicielkę :-( aż brak słów

właśnie podali w teleekspresie że koło mojej miejscowści urodził sie 7kg noworodek:-D:-D to jest waga wyjściowa

Witam sie ... totalnie bez humoru... bo jestem totalnie glupia zjechana itp.itd.. tyle czekania na wizyte u gina a ja rano stwierdzialam ze nie ide bo na 100% powie ze nasze problemy to przez wage.. boje sie ze nasze niepowodzenia to tylko moja wina a moze sie okazac ze wogole nie bedziemy mieli dzieci... a jak da mi hormony i znow zaczne tyc?? Najgorsze to jest miec duzo czasu na myslenie...

Z dobrych niusow to tylko to ze mam pokupywane wszystkie prezenty.

Witam sie ... totalnie bez humoru... bo jestem totalnie glupia zjechana itp.itd.. tyle czekania na wizyte u gina a ja rano stwierdzialam ze nie ide bo na 100% powie ze nasze problemy to przez wage.. boje sie ze nasze niepowodzenia to tylko moja wina a moze sie okazac ze wogole nie bedziemy mieli dzieci... a jak da mi hormony i znow zaczne tyc?? Najgorsze to jest miec duzo czasu na myslenie...

Z dobrych niusow to tylko to ze mam pokupywane wszystkie prezenty.
jeeruś no co ty..skąd u Ciebie takie myślenie kochana tylko się dołujesz przez to
zresztą ja też mam stresika przed ginkiem bo twierdzi że skoro mam jedno dziecko to po co tak usilnie się staram o drugie
i bądź tu mądry:dry:

Wlasnie czlowiek ma za duzo czasu aby myslec.. a jak da hormony i przytyje znow a poznie ciaza.. Jakos naprawde boje sie isc.. a moze przez to ze ostatnim razem bylam jak sie staralismy rok.. i ona nie widziala problemu ze to rok... moj M tez mowi ze ak tylko cos napomknie o wasze to wychodzimy.. bo kobiety otyle zachodza normalnie w ciaze...

Zgłosiłam do RODK,pani kazała do sędzi napisać ale tamta ją może tylko zdyscyplinować...cokolwiek to oznacza...
Ja mam zamiar założyć jej sprawę z powództwa cywilnego jak tylko dostanę ten list do ręki.
Ja z Tatą nie mam kontaktu,zimny człowiek z niego ale jest bardzo schorowany i szkoda mi go bo się zdenerwował.Mój brat mi zadzwonił z tymi newsami i powiedział,że Tata o mało zapaści nie dostał... :(((((
Mam doła niesamowitego,płakać mi się chce.

reklama
caro i dobrze mogli by zamknac w kiciu ta babe , boze co za sady i tacy chodza po ulicy... dobrze ze nie ma wladzy rodzicielskiej!! tulam Cie!!!!

a wczoraj sie przestraszylam przeokropnie!!!... ustapilam miejsca w autobusie kobitce kolo 60... i autobus tak stanal deba... ze ledwo sie rurki utrzymalam... i mysle ty glupia babo trzeba bylo siedziec? a jak bym upadla na srodek autobusu? brrr niebezpieczenstwa czychaja wszedzie!!

Do góry