reklama

Staraczki Weteranki...

Hej, hej!

Mama - wczoraj pierwsza gleba zaliczona, ale tylko siniaka mam na kolanie. Troszkę kiepskie miejsce ma mój kolega na naukę jazdy na tym motorku, jeżeli ktoś jeszcze nie wie czym to się je, bo to jest na górze garażu poziomowego i plac jest otoczony murem. Wczoraj musiałam się rozpędzić i spróbować zmienić bieg na 2 a potem z powrotem na 1, a że ja nie wprawiona :szok:, to zanim załapałam, jak te biegi wchodzą, to już byłam przed murkiem i żeby się ratować, zamiast hamować, to ostro skręciłam i położyłam motorek, na niewielkiej prędkości na szczęście :)
W sobotę jedziemy w związku z tym na długą prostą na poligonie, żebym mogła bez stresu obczaić te biegi.
Muszę przyznać, że i tak wczoraj nauczyłam się dużo, bo jeździłam slalomem, obracałam głowę do tyłu kręcąc ósemki, włączałam migacze, zmieniałam te nieszczęsne biegi i jeździłam na motorze na stojąco :szok:. To może jednak będą ze mnie ludzie, co?
Muszę przyznać, że po 2 godzinach byłam skonana, jak pies, bo to ciężka fizyczna praca. Dzisiaj weszłam na wagę - od wczoraj schudłam kilogram :szok:.
No dobra, już nie zanudzam :)
Udanego wyjazdu kochana :)

Esme - jak brzuszek?

Koralikowa - ja też wczoraj piwko walnęłam :) a potem małe bara, bara i do łóżeczka :)

Nikusia - krew upuszczałaś powiadasz? To nic strasznego na szczęście :tak:

Carol - jak ząbek?

Kinga - halo, halo!

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku :tak:

reklama
mama a Ty na początku maja jedziesz tam?? no no no, ja słyszałam też że ma być upał, ale kurcze teraz nie pamiętam kiedy, chyba właśnie w długi weekend majowy..ale nie jestem pewna, może wcześniej ;)

Esma my jedziemy teraz od soboty czyli od 28 kwietnia do 3 maja :)
i pogoda ma być si:tak::tak:

Zjola :szok::szok:ale masz przygody.....jak tak opisałaś swój "wypadek" to mi się scena ze Zmierzchu przypomniała jak Jakub uczył Belle na motorze-zrobiła to co Ty:cool2:ale też tylko siniaka miała;-)
no to rozwiń prędkość na tym poligonie i ...niech się kurzy:-D
i..............nie zanudzasz;))))

Nikusia-jaki plan?? od jutro Clo przez 5 dni po 2 tabletki na dzień...potem wracamy z góry i czwartek ,piątek ,sobota,niedziela dziki sex:-Da w poniedziałek do pracy idę odpocząć :)) hahahahaaaa-ot mój plan ;)

Zjola rozgrzewka musi być co by zakwasów nie było hahahahaaa

Carola współczuję przeprawy z zębem ,ale walcz skoro nie masz 6 i 7..dzis na obiados Twoja Carbonara-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! już się nie moge doczekać :-D
no i powiadasz kawa z menżem była???:-)

Mama.... to super plan ;-)
Zjola... kochana niby nic strasznego ale wbrew pozorom nie lubię pobrań itd :-( zresztą kto lubi?
Carol...WSPÓŁCZUJĘ...JA SWOJE PRZESZŁAM Z 8....jak zakładałam aparat ortodontyczny to musieli mi najpierw wsadzić między zęby tzw. gumki ...to spowodowało, że 7 lekko przesunęła 8...BOŻE ILEŻ JA SIĘ NACIERPIAŁAM ...po czy trafiłam do chirurga niestety zabieg mieli mi robić studenci ...o mój Boże:szok: co się okazało, miałam tam już torbiel :-(...więc dobrze, że mi ją usunęli...teraz mam spokój za to cholerna szóstka mi się kruszy:wściekła/y:no jak nie urok to ...mh...

pamiętacie mnie jeszcze???
Teknicie????
Sorki, że mnie nie ma ale próbuję odpocząć od forum...nie wyrabiam... potrzebuje trochę czasu, ale obiecuję, że jeszcze tutaj wrócę!
Pamiętam o was i mocno za wszystkie trzymam kciuki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry