reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć dziewczyny, witam po dłuuuugim tygodniu rozstania ;) zaraz zacznę czytać, co tam słychać u Was, aż się boję ile czasu mi to zajmie ;) ale nie ma bata, muszę nadrobić ;) hehee

reklama
hejaaa

Błonka alez ty sliczna....jejciu.....
kasiu ale szybko zgubiłas kg...trzeba bylo samolotem podleciec do nas...

A tak byłyśmyz carola na spotkaniu..pogadałyśmy,,was nie obgadywałysmy:-D;-):tak:..zart.....hee..Carol jeszcze raz dzieks zaa gadżety....musiałam małemu dać smycz i długopis,bo nie był na lodach i w zamian:)

mama fajna kwaterka,,jeszcze 3 dni...

zjola &&& za praace...

Kora wpadasz na chwile ale jestes:)

Carol pieknie wygladałas,,jak zapewne codziennie.....nic dodac nic ujac....

esme witaj... opowiadaj

ożesz kurnasz, wybaczcie, ale nie odpiszę na wszystkie Wasze posty:-D trochę ich sporo :-)..widzę dużo nowych info, wyjazdy w góry, psie konkursy, prawko na motor, dmuchanie manekina, pipkanie, nowe focie doszły ;).. ach, suzi Ty to jesteś wytrwała kobieta, najważniejsze, że syneczek jest już na świecie cały i zdrowy :happy2: kurczeż no, a kto to był w końcu w tej klinice darmowej, kwiatuszek to Ty?? ale w Niemczech mają życie co nie?? my już też często rozmawiamy o wyjeździe za granicę, bo tu jest coraz gorzej, tylko kasę z nas skubią, niby składki pobierają, a nic nam się nie należy i tak musimy wszystko z własnej kieszeni płacić. Co za cudowny kraj, to jest polska właśnie:-(kwiatuszek ja się nudziłam jak mnie nie było tu z Wami i tęskniłam oczywiście :) byłam chwilowo odcięta od neta :/
koralikowa ale co mam opowiadać :-pchyba wszystko spoko, tak mi się zdaje, bo nigdy nie można być wszystkiego do końca pewnym ;)

aha no i urodziny wątku weteranek byłyyyyy!!!!! aaaa, no przecieee.. ;)) ale to dopiero roczek minął??ja myślałam, że dłużej, jeszcze parę miesięcy i ja będę już rok z Wami ;-)

kwiatuszek już zeżarłam przesyłkę od Ciebie ;) trochę niesmaczna była, ale i tak dziękuję :-) heheee..
no i teraz już mi powinno wystarczyć na miesiąc, bo lekarka zapisała mi 10 opakowań ;) także fajnie,
ale ten shit drogi :/ u nas kosztuje 14-16 zł, refundowany 9 zł..a ja nie mam refundowanych leków jak idę do tej babki prywatnie :/ a kurcze, kiedyś to kosztowało w granicach3-4 zł..
i ja znowu o pieniądzach biadolę

no tiaaa, ja przepraszam, że tu do wszystkich się nie zwracam imiennie-nickowo :P bo ja tak w skrócie dzisiaj..
ale oczywiście, naturalnie pozdrawiam wszystkie dziewczynki, bez wyjątkuuuuu!!! i przesyłam mnóstwo pozytywnych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wlatuje tylko czesc powiedziec!
Zyje, staram sie nie myslec za duzo o zaciążaniu i wciaz cieszyc sie zyciem i tym co mam. Robi sie ladna pogoda na dworze co napawa optymizmem. HSG 16.05 (jesli @ do tego dnia sie skonczy) wiec jeszcze troszke czasu.

Nie dajcie sie dołom laski!

(mama - badalas sobie hormony tarczycy?)
suzi - sliczne bejbe!
zjola??
carola jak zab?
Balbinka - piekne pieski. Gratulacje!

Sorki, bo pewnie na wiele rzeczy nie odpowiedzialam, ale nie ogarniam po przeczytaniu 10-15 stron na raz.
buziaki!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie Weteranki!!!

tak badałam i mam wynik idealny jak to ginka powiedziała..

Dzieńdoberek :)

Suzi - śliczny, ten twój syncio :tak:

Mama - ja wczoraj pisałam CV, bo szukam pracy. Trochę mam tego wykształcenia i w kilku pracach pracowałam i zdjęcie trza było zeskanować i jeszcze coś mądrego napisać i tak mi zeszło. @ polazła w siną dal a dzisiaj mam drugą jazdę na motorze. Trzymaj kciuki, żebym czegoś nie nawyrabiała na tym motocyklu. Oprócz tego dopadło mnie przeziębienie i jestem pociągająca :-(

Zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&!! za jazdy :)
i zdrówka kochana :)

witam was

suzi śliczny twój synek :)))
Błonka ładnie wyglądasz :))
kwiatek ważysz podobnie jak ja:) ja 52 z tym że ja mam 164cm...
mama jak nastrój przed wyjazdem? pogoda ma dopisać z tego co słyszałam
Kinga no jak widziałam prognozę to :-D

Koralikowa,Kwiatek,Esme,Kahaka,Carolaa pozdro i uściski:)

w pracy sezon na pedicury i woskowania ,padammmmmm:eek::eek:

mama a Ty na początku maja jedziesz tam?? no no no, ja słyszałam też że ma być upał, ale kurcze teraz nie pamiętam kiedy, chyba właśnie w długi weekend majowy..ale nie jestem pewna, może wcześniej ;)

Esmeralda hello:))) Brzunio rośnie?:)))

Koralikowa spoko, mogę Ci dać dla małego jeszcze jakieś inne smyczki:)
Fajnie było się spotkać:) Kiedyś trzeba będzie winko wypić.

Ja byłam po zakupy, potem obiad, przecudowny i przepyszny:))) Potem kawka z mężem (:szok:) i małe zakupy, kupiliśmy małej dresik.

mamita nie przepracowuj sie:0
carol
jasne,jeszcze nie raz sie spykniemy:)

ja mecz ogladam sobie,,i piwko walne...a co mi...P zostal u mamy..wiec sama z malym jestem..
zmykamm
dobranoccccccccc

reklama
Haj ....
Mama jak taką pogodę nadają to dziwić się nie ma co ja też gorsza być nie mogę i umówiłam się ale dopiero na 5 maja bo 6 mam komunię więc :-)....a mało tego chrzestna matka jestem :tak: więc wiadomo...@ ma przyjść w pn więc do niedzieli pójdzie już w cholerę więc będzie dobrze...
Wczoraj miałam ochotę walnąć drinka z małżem ale dziś od rana dziewczyny mi krew na badania pobierały więc skończyło się na szklance coli :-p....a i wiecie jaki mądra jestem...:baffled: zapomniałam, że miałam też Gr krwi zrobić i musiały mnie kuć 2 razy....fajnie..ale moje koleżanki to mega profesjonalistki i śladu nie ma :tak:
MIŁEGO DNIA LASECZKI CIAO!!!!
Mama a Wy jakiś plan na ten cykl macie????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry