E
esmeralda
Gość
Cześć dziewczyny, witam po dłuuuugim tygodniu rozstania
zaraz zacznę czytać, co tam słychać u Was, aż się boję ile czasu mi to zajmie
ale nie ma bata, muszę nadrobić
hehee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
..zart.....hee..Carol jeszcze raz dzieks zaa gadżety....musiałam małemu dać smycz i długopis,bo nie był na lodach i w zamian
trochę ich sporo :-)..widzę dużo nowych info, wyjazdy w góry, psie konkursy, prawko na motor, dmuchanie manekina, pipkanie, nowe focie doszły
kurczeż no, a kto to był w końcu w tej klinice darmowej, kwiatuszek to Ty?? ale w Niemczech mają życie co nie?? my już też często rozmawiamy o wyjeździe za granicę, bo tu jest coraz gorzej, tylko kasę z nas skubią, niby składki pobierają, a nic nam się nie należy i tak musimy wszystko z własnej kieszeni płacić. Co za cudowny kraj, to jest polska właśnie:-(kwiatuszek ja się nudziłam jak mnie nie było tu z Wami i tęskniłam oczywiście
chyba wszystko spoko, tak mi się zdaje, bo nigdy nie można być wszystkiego do końca pewnym Wlatuje tylko czesc powiedziec!
Zyje, staram sie nie myslec za duzo o zaciążaniu i wciaz cieszyc sie zyciem i tym co mam. Robi sie ladna pogoda na dworze co napawa optymizmem. HSG 16.05 (jesli @ do tego dnia sie skonczy) wiec jeszcze troszke czasu.
Nie dajcie sie dołom laski!
(mama - badalas sobie hormony tarczycy?)
suzi - sliczne bejbe!
zjola??
carola jak zab?
Balbinka - piekne pieski. Gratulacje!
Sorki, bo pewnie na wiele rzeczy nie odpowiedzialam, ale nie ogarniam po przeczytaniu 10-15 stron na raz.
buziaki!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie Weteranki!!!
Dzieńdoberek
Suzi - śliczny, ten twój syncio
Mama - ja wczoraj pisałam CV, bo szukam pracy. Trochę mam tego wykształcenia i w kilku pracach pracowałam i zdjęcie trza było zeskanować i jeszcze coś mądrego napisać i tak mi zeszło. @ polazła w siną dal a dzisiaj mam drugą jazdę na motorze. Trzymaj kciuki, żebym czegoś nie nawyrabiała na tym motocyklu. Oprócz tego dopadło mnie przeziębienie i jestem pociągająca :-(
Kinga no jak widziałam prognozę towitam was
suzi śliczny twój synek))
Błonka ładnie wyglądasz)
kwiatek ważysz podobnie jak jaja 52 z tym że ja mam 164cm...
mama jak nastrój przed wyjazdem? pogoda ma dopisać z tego co słyszałam

więc wiadomo...@ ma przyjść w pn więc do niedzieli pójdzie już w cholerę więc będzie dobrze...
....a i wiecie jaki mądra jestem...
zapomniałam, że miałam też Gr krwi zrobić i musiały mnie kuć 2 razy....fajnie..ale moje koleżanki to mega profesjonalistki i śladu nie ma