reklama

Staraczki Weteranki...

a ja Wam wysyłam kciuki i fluidku ciążowe.. wiosenne
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a to ja po wczorajszej wizycie wybralismy sie na spacerek... :happy: Zdjęcie0251.jpg

reklama
Błonka cześć ..nooo-w końcu sie wylansowałaś:tak:ślicznie rośniesz:) i jakie masz kłaki kręcone:-D
moje kudły proste.niektóre po prostownicy nie maja takich prostych jak ja bez:-p

mama no po scieciu teraz sie kreca... ale tu i tak mam proste bo na szczotce prostowalam... chcialam je ulozyc ale sie nie dalo za bardzo.
A rosnac rosne.. czuje nogi pod zebrami :szok: a jak sie zdenerwuje to i w zebrach :-D

no, mama, w końcu się ogarnęłaś i wleciałaś :-) a gdzie ruszacie, bo nie doczytałam chyba?
Nikusia, każda ciąża może mieć inne objawy - mnie w pierwszej chyba bolały piersi, w drugiej nie miałam nawet jednego objawu, a w trzeciej nawet przez minutę nie czułam cycków.
Koralikowa, Carol, fajnie, na lody się tu umawiacie, zazdraszczam, dołączyłabym :tak:

A nie wiem, czy się chwaliłam, ale wróciłam do wagi sprzed ciąży :-):-):-):-):-):-)

Haj z samego ranka :-)
Mamitka dzięks...tego mi było trzeba :tak: nie puszczaj a co :happy2:...
Wiesz my też rozważaliśmy noclegi tam gdzie Wy jedziecie :tak: ale padło na to Siedlisko Solej - noclegi w górach. Narty Czarna Góra - Sudety. my mamy zasadę, że nie jedziemy do żadnego miejsca (w znaczeniu kwatery) jeśli ktoś z naszych znajomych, rodziny i bliskich wcześniej nie przetestował spanka i jedzonka :)...:-)
Tam był mój dobry znajomy, więc my mamy kwaterkę już sprawdzoną pod względem czystości, wygody i smacznego jedzonka :-)
Kochana no ja jeszcze czekam ile ile??? nie widzę swojego suwaczka ale doczekać się nie mogę:-) i szaleć będę po górach :-)
Kahaka szacun :tak: mi brakuje cały czas 5 kg...i za cholerę nie mogę zrzucić teraz to moje cycki z 5 kg same ważą:eek::-D...no ale cóż, małż tam się cieszy...
LASKI miłego dzionka :-)

Wlatuje tylko czesc powiedziec!
Zyje, staram sie nie myslec za duzo o zaciążaniu i wciaz cieszyc sie zyciem i tym co mam. Robi sie ladna pogoda na dworze co napawa optymizmem. HSG 16.05 (jesli @ do tego dnia sie skonczy) wiec jeszcze troszke czasu.

Nie dajcie sie dołom laski!

(mama - badalas sobie hormony tarczycy?)
suzi - sliczne bejbe!
zjola??
carola jak zab?
Balbinka - piekne pieski. Gratulacje!

Sorki, bo pewnie na wiele rzeczy nie odpowiedzialam, ale nie ogarniam po przeczytaniu 10-15 stron na raz.
buziaki!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie Weteranki!!!

reklama
Kora super....termin jest...ale wiesz...zawsze możesz nie doczekać, czego z serduszka życzę...:tak:
Co do nie -myślenia o zaciążaniu...ha ha puchar dla człowieka który wymyśli skuteczny sposób :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry