reklama

Staraczki Weteranki...

Nikusia ja Cię dobrze rozumiem z tym dołem...ja wiedziałąm ,że mam teraz cykl pusty a i tak liczyłam na cud i jak @ przyszła to swoje odcierpiałam ..jedynie waga mi humor poprawiła..bo w sobotę przed @ zjadłam 3!!! czekolady sama:szok:wstyd!!!hańba !!! porażka!!
ale dzis popijam kefir i jest git..@ mam 2gi dzień ,zaraz koniec i Clo.

także tulę bo tyle mogę...rozumiem bo sama to przezywam a &&&& nie puszczę dopóki nie zajdziesz!!nawet jak bedziesz krzyczała ,że mam puścić to noł łej:sorry:

reklama
Koralikowa nie, mała w przedszkolu będzie a ja z pracy się urwę na godzinkę:)
Tak, na Tuwima Galeria Słupska, Lody Grycan:)
Jesteśmy umówione:) Jakby co to dzwoń albo pisz:)

Koralikowa -to super ,że się udało:))
a to do jakichś konkursów??

Kwiatek Ty ..Ty weź juz nie ćwicz bo nam znikniesz...51 kg:szok::szok::szok:ja tyle miałam jak miałam 23 lata...potem 56..
a teraz mam 33lata i 64kg:sorry:

mama tak i dla anszych teatrzykowych dzieci,,bo nikt ich nie wyróżnia....to chociaz ja to zrobie:)
carol okk,,daj mi tel na gg albo PW,,bo mam taki tel ze zapisalam a znaleźc nie moge:((
jutro o 13.30........ty a moze gdzies blizej,bo ty tu stad ja tez,,to kawął drogimamy?

Carol mam numer twoj z gg spisałam,ten co mi podawałas:)

Ostatnia edycja:
Kwiatek przyjemności ;))) niech ziemia drży :)

Koralikowa brawo!!! brawo dla Ciebie za inicjatywe-dzieciakom bedzie bardzo miło pewnie ;)

ja wywoskowałam sobie bikini i nogi -jestem gotowa na wyjazd i piekną pogode ,jutro jeszcze solarium zalicze ,dziś mi kumpela rzęsy robiła-zagęszczenie 1:1 więc mam piękny wachlarz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry