suzi1
Kocham Cię synuś
Dzieki kochane
Kahaka zaraz wejde.
Urodzil sie w niespelna 36 tc waga 3kg dl 54cm. W szpitalu spadl do 2800 i z taka waga wyszedl do domku
Tak mialam cc, bo nerki przestawaly mi pracowac, hemoglobina leciala na łeb na szyje... Po prostu organizm zaczął sie bronic przed ciaża i musieli rozwiazac.
A na szpital to nie spojrze przez najbliższe 100lat!!!!
Kahaka zaraz wejde.
suzi, mały jest czadowy! A powiedz, w którym tc urodziłaś w końcu? Miałaś cc? Z jaką wagą Ali się urodził? Jak Twój humorek? PO tym długim leżeniu w szpitalu na pewno miałaś serdecznie dość. Ja już widziałam gdzieś to zdjęcie na fb, chyba Błonka komentowała. Suzi, zajrzyj na grupę, tam podałam moje imię i nazwisko, znajdź mnie na fb, ja Cię nie mogę znaleźć, bo nie wiem, jak się nazywasz![]()
Urodzil sie w niespelna 36 tc waga 3kg dl 54cm. W szpitalu spadl do 2800 i z taka waga wyszedl do domku
Tak mialam cc, bo nerki przestawaly mi pracowac, hemoglobina leciala na łeb na szyje... Po prostu organizm zaczął sie bronic przed ciaża i musieli rozwiazac.
A na szpital to nie spojrze przez najbliższe 100lat!!!!

w sumie ja się na nią szykuję i mam miec 8 maja...nawet tak sobie wczoraj pomyślałam, ale jajca by były jakbym teraz zaszła....
....cycki kamienie i wielkie jak jaja dinozaura, brzuch mnie napindala bez przerwy a to dopiero 9 dzień fl...więc helołłłłłłłł.... i ledwo ciepła jestem, czuję się chora dosłownie, zmęczona i generalnie mam dośc niech ta @ cholerna przylezie i już....

????