reklama

Staraczki Weteranki...

Dzieki kochane:)
Kahaka zaraz wejde.

suzi, mały jest czadowy! A powiedz, w którym tc urodziłaś w końcu? Miałaś cc? Z jaką wagą Ali się urodził? Jak Twój humorek? PO tym długim leżeniu w szpitalu na pewno miałaś serdecznie dość. Ja już widziałam gdzieś to zdjęcie na fb, chyba Błonka komentowała. Suzi, zajrzyj na grupę, tam podałam moje imię i nazwisko, znajdź mnie na fb, ja Cię nie mogę znaleźć, bo nie wiem, jak się nazywasz :P

Urodzil sie w niespelna 36 tc waga 3kg dl 54cm. W szpitalu spadl do 2800 i z taka waga wyszedl do domku:)
Tak mialam cc, bo nerki przestawaly mi pracowac, hemoglobina leciala na łeb na szyje... Po prostu organizm zaczął sie bronic przed ciaża i musieli rozwiazac.
A na szpital to nie spojrze przez najbliższe 100lat!!!!:no:

reklama
Suzi, pięknego masz synka.
Mh...wiesz jak przeczytałam o tej histeroskopii to :happy: w sumie ja się na nią szykuję i mam miec 8 maja...nawet tak sobie wczoraj pomyślałam, ale jajca by były jakbym teraz zaszła....:happy:...ale oznak ciąży brak @ oznaki natomiast mam ze zdwojoną siłą :crazy:....cycki kamienie i wielkie jak jaja dinozaura, brzuch mnie napindala bez przerwy a to dopiero 9 dzień fl...więc helołłłłłłłł.... i ledwo ciepła jestem, czuję się chora dosłownie, zmęczona i generalnie mam dośc niech ta @ cholerna przylezie i już....
A NO I OCZYWIŚCIE SUZI GRATULACJE :tak:
Mama dzięki...ale ja np. w pierwszej ciąży tak ok 10 df doświadczyłam znacznego wzrostu cycków ;-) nabrzmiachych i sterczących sutków... nie wiem dlaczego ale czekam teraz od dwóch lat na takie właśnie objawy...bo w sumie dlaczego miały by byc inne...ten sam mąż ta sama żona :laugh2::happy: te same objawy nie :rofl2::happy:
I mi chodzi o takie wiesz na prawdę wczesne i czy były własnie takie same, zanim @ dostałaś...

heja

ja po pracy....ale długoooooooooooo....masakra...

carol tylko ja z małym jestem:) tzn on ze mnę by był:)...jutro jestem dopiero po 13 w miescie...
suzi cudny twój synio,,,śliczny:)

ahaaaaaaa pieski wszystko wow...normlnasie wowwwwww

Carolaaaaaaaaaaaaa nie masz litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::-D
uwielbiam carbonare!!! ale na noc nie jem makaronu..
ograniczyłam na maxa słodkie i jedzenie wieczorami i waga mi zleciała z 66,5 bo tyle miałam kilka dni temu-fakt ,że byłam też przed @..a dziś mi pokazała 64,4 więc motywacja na maksa u mnie:-D
ale w czwartek zrobię na 100%!!
smacznego Ci zyczę:tak:

Kwiatek witaj i owocnych ćwiczeń!

Koralikowa;) cześć...jak tam idzie zbieranie gadżetów??

Nikusia- ja 10 dop miałam sutki fioletowe-teraz sobie przypomniałam..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za ten cykl;)

Zjoluś:sorry:????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry