reklama

Staraczki Weteranki...

Kora - w głowie panowała chęć zaciążenia a teraz często moje myśli zaprzątają inne sprawy i nie ma już tak czasu na myślenie. W sercu jednak pragnienie ciągle pozostaje i to jest silniejsze ode mnie. No nic staramy się dalej :) Niedługo owu.

reklama
Kahaka :-) ...wiem widziałam tą waszą akcję...gratki... zaraz podeślę Ci zaproszenie na 28 dni to sobie będziesz mogła zerknąć na moje wypociny .... więc ehhhh...:-(
Kurcze laski znowu temat wagi...plisssss bo ja głodna jestem, że zeżarłabym ryzę papieru :-D
Zjola ... dobrze, że masz jakąś perspektywę...ja sobie nie wyobrażam sytuacji, że zostaje bez pracy :-(:-(:-( chyba bym mogła się spakować i ruszać pod most...a chata do licytacji ....no ale uroki kredytu nie...:-(

ja też staram się znaleźć sobie zajęcie, żeby nie myśleć o zachodzeniu. Szukam nowej pracy, robię prawo jazdy na motor, robię kurs na instruktora nauki jazdy i robię sukienkę na szydełku. A zapomniałam dodać, że w długi weekend maluję mieszkanie
embarrassed.gif
zjola sporo tego ci się szykuje..... :) to wszystko masz w planie na ten rok?

Kahaka gratki!!! Ty chyba strasznie mało w ciąży przybrałaś?

Ząb lepiej po chirurgu, nie bolał bardzo ale chwilę temu trzasnęłam górnym zębem o niego :((( Popłakałam się z bólu:(((((

Carol, przytyłam w ciąży 13 kilo, więc tak w normie chyba. Ale wychodząc ze szpitala miałam mniej tylko o 4 kg, resztę mi dziecko wyssało :-D
zjola, Nikusia, wy tu o cyckach...Moje chyba z 10 kilo ważą heheeh i rozmiar 75 F :sorry: no i niestety rozstępy mnie nie ominęły :-(

Kinga - sukienkę prawie kończę, prawko na motor w toku - dzisiaj druga jazda, 7 maja zaczynam kurs na instruktora, który trwa 3 miesiące a CV do nowej pracy już przesłałam. Malowanie zaczynam w sobotę, więc raczej wszystko na ten rok :)

Kasia - F? Ło matko :szok:

Kinga kociak super:)))

Ja do 18 roku życia nosiłam rozmiar 34...i bywał na mnie za duży :)))
Potem przytyłam lekko, do ciąży ważyłam 67kg, czyli przy wzroście 181cm to nie dużo...w ciąży schudłam najpierw 10kg a potem przytyłam 15-17kg :)))
Potem schudłam zaraz po porodzie i ważyłam ok 69kg...i od 25 roku życia sukcesywnie tyję....teraz mam ok 88kg:-( Albo i więcej, boję się ważyć :(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry