reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hejka kochane, ziola czytałam o jajniku, dzis też kluje, czy już lepiej? może to dobry znak :) co prawda jeszcze trochę wczęsniej, ale nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki!!!

A ja wczoraj zaniemogłam z rota wirusem w domu, dziś już lepiej ale zostałam jeszcze w domu. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na owulacje, bo jestem przed...no i dzis nie zmierzyłam tempki przez to.

Nikusia widzę, że ty też jesteś no ovufrendzie!
Ale mi dziś jeszcze cały czas mdło...

Henryka - generalnie wykres prowadzę na 28 dni ale za nic wkleić go nie mogłam, a zawsze to łatwiej wizualnie wiedzieć w jakim dniu cyklu jest koleżanka:tak:, bo wtedy nawet objawy bądź jej samopoczucie można jakoś w całość wpasować;-)
Także założyłam tam wykres, prowadzę go i dzięki temu Wy możecie wiedzieć na jakim etapie cyklu jestem ja:-):tak:
Rota współczuję...mnie zawsze tak sponiewiera, że ledwo siedzę...także &&& żeby lepiej było:tak:

No już właściwie jest lepiej, dzięki. Ale te paksudstwa nigdy nie są przyjemne, brrrr.
No właśnie też mi się podoba, że mogę widzieć kto gdzie jest w cyklu. Ja byłam i na 28dni i teraz jestem na ovufriendzie, ale bardziej podoba mi sie ovu, jeszcze zobacze jak będzie dalej. Juz dawno nie byłam na 28dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry