• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

gusia to duzo wszystkie nas nie rozni my lada chwila 20cykl zaczynamy
moj mezus tez ma 4dni wolnego a dzis mnie brał na zarty ze jednak w pt musza isc zapomnial ze juz mi mowil ze ma wolne
lubi mnie tak oszukiwac ostatnio pracowali do 12 i mi niespodzianke zrobił a wiedzial juz wczesniej ze tak bedzie pracowac

reklama
Kinga, zjola, no kawał babyyyy z tej mojej Agaty :-D ręce bolą od noszenia. Ale pewnie teraz przystopuje trochę z rośnięciem.
zjola, płakała troszkę dzisiaj, a za pierwszym razem, to darła się, jakby ją ze skóry obdzierali i ja sie wtedy razem z nią poryczałam :confused:

Kwiatuszek a dziekuję :**
u nas nie ma starań,jest sex z megaaaaa orgazmoooo:-D
jak "robiłam" dziecko to szybko,szybko i potem trzymałam ~~~~~~o zaciskając mięśnie Kegla:-D
a teraz skupiamy sie na sobie i przyjemności i jest meeega magicznie:tak:
przytulaski były w piątek i niedzielę i wczoraj:-p

jak będzie z tego dziecko to super a jak nie to przynajmniej przyjemność jest ogromna:-p:tak:
dziś mam 15d.c. więc połowa cyklu z mną:)

a jak u Was na froncie??

Balbinka???????????????

Kora????????????????

Wikula??????????????????

Carolaa?????????????

Kahaka,Błonka,Zjola,Kinga i rszta Gangu-pozdrawiam :)

HAJ :-)
Witam się środowo!!!
Dziś wielki dla mnie dzień WIZYTA KONTROLNA PO Histeroskopii U GINA+ PLAN LECZENIA NA PRZYSZŁOŚĆ.BARDZO ŁADNIE PROSZĘ O &&&& KCIUKASÓW:sorry2:
Kahaka- ja też na pierwszym szczepieniu się popłakałam więc rozumiem!
Kwiatuszek, Gusia ....ja 29 cykl staraniowy także :-(:-(:-( chyba w czołówce jestem...
Mama- super podejście, tak trzymać :tak:i nas zarażać bo ja głupia nadal się łudzę, że może to ten:confused::dry::sorry2: cykl będzie...
Wstawiłam miniaturę z Ovufriend bo z 28 dni za nic nie chciała pokazywac wykresu!

Ostatnia edycja:
Nikusia -słonko dla Ciebie cały worek kciuków!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam .
NIkusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja wczoraj przychodze z pracy a młoda cała wysypana- ospa, wiec dzis siedze w domu.
Życze wam miłego dzionka
MAMA- witam widze że ty ciągle na placu boju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry