reklama

Staraczki Weteranki...

gusia to duzo wszystkie nas nie rozni my lada chwila 20cykl zaczynamy
moj mezus tez ma 4dni wolnego a dzis mnie brał na zarty ze jednak w pt musza isc zapomnial ze juz mi mowil ze ma wolne
lubi mnie tak oszukiwac ostatnio pracowali do 12 i mi niespodzianke zrobił a wiedzial juz wczesniej ze tak bedzie pracowac

reklama
Kinga, zjola, no kawał babyyyy z tej mojej Agaty :-D ręce bolą od noszenia. Ale pewnie teraz przystopuje trochę z rośnięciem.
zjola, płakała troszkę dzisiaj, a za pierwszym razem, to darła się, jakby ją ze skóry obdzierali i ja sie wtedy razem z nią poryczałam :confused:

Kwiatuszek a dziekuję :**
u nas nie ma starań,jest sex z megaaaaa orgazmoooo:-D
jak "robiłam" dziecko to szybko,szybko i potem trzymałam ~~~~~~o zaciskając mięśnie Kegla:-D
a teraz skupiamy sie na sobie i przyjemności i jest meeega magicznie:tak:
przytulaski były w piątek i niedzielę i wczoraj:-p

jak będzie z tego dziecko to super a jak nie to przynajmniej przyjemność jest ogromna:-p:tak:
dziś mam 15d.c. więc połowa cyklu z mną:)

a jak u Was na froncie??

Balbinka???????????????

Kora????????????????

Wikula??????????????????

Carolaa?????????????

Kahaka,Błonka,Zjola,Kinga i rszta Gangu-pozdrawiam :)

HAJ :-)
Witam się środowo!!!
Dziś wielki dla mnie dzień WIZYTA KONTROLNA PO Histeroskopii U GINA+ PLAN LECZENIA NA PRZYSZŁOŚĆ.BARDZO ŁADNIE PROSZĘ O &&&& KCIUKASÓW:sorry2:
Kahaka- ja też na pierwszym szczepieniu się popłakałam więc rozumiem!
Kwiatuszek, Gusia ....ja 29 cykl staraniowy także :-(:-(:-( chyba w czołówce jestem...
Mama- super podejście, tak trzymać :tak:i nas zarażać bo ja głupia nadal się łudzę, że może to ten:confused::dry::sorry2: cykl będzie...
Wstawiłam miniaturę z Ovufriend bo z 28 dni za nic nie chciała pokazywac wykresu!

Ostatnia edycja:
Nikusia -słonko dla Ciebie cały worek kciuków!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam .
NIkusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja wczoraj przychodze z pracy a młoda cała wysypana- ospa, wiec dzis siedze w domu.
Życze wam miłego dzionka
MAMA- witam widze że ty ciągle na placu boju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry