reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola - dzięki :tak:...to zatem mój też się ze mną właduje. Sonda wyszła, że większość jet za :tak: WIĘC DECYZJA PODJĘTA:-)
Co do bólu jajnika...mh... tak zagnieżdżenie to na pewno macica ale nie jajnik...ale sprawa z wybuchem hormonów jak najbardziej prawdopodobna. &&&&&&&&&&:-)
Esme haj jak się czujesz?
Gusia
ja również pozwoliłam sobie zerknąć (bądź co bądź człowiek 16 lat już na NPR JEDZIE:-))
Więc ja obstawiam 25/26 dzień cyklu. Tyle, że na bazie samej temp. jest ciężko stwierdzić, pomijając fakt, że jedynie USG i ciąża są dowodem na owulację:tak:
Nasza mama, miała piękny wykres, płodny śluz, skok i brak owulacji :-(:-(...także gdybać sobie możemy a natura robi swoje. Ja &&&&&&&&&& bo serduszka są więc szansa jest :-)

Hej hej
Nikusia, dobrze dziewczyny gadają - idź z mężem, przecież to Wasza wspólna sprawa.
zjola &&&&&&&&&&&&&&
gusia, zerknęłam na wykres i też uważam, że owu miałaś ok 25-26 maja, więc powodzenia!

Pozostałe witam, nie wiem, co pisać, bo w szoku jestem poszczepiennym :-D tzn. z Agatką byłyśmy, stresowałam się ogromnie, bo za pierwszym razem strasznie płakała...Tym razem zniosła dzielnie, tylko chwilę zapłakała, za to przy szczepionce na rota krzywiła się, kasłała i miała odruch wymiotny...Teraz śpi biedulka moja. Aha, i nie uwierzycie jaką wagę ma...Równiutkie 6 kilo! :szok: przypominam, że urodzeniowa waga 2990 :)
Miłego dnia!

Kasia - to kawał babki z Agatki :) Płakusiała na szczepieniu? Mój młody, to się nawet nie krzywił czym robił furorę wśród pielęgniarek. Zresztą do dzisiaj można go kroić i solić.

Dzięki dziewczyny. A o tym , że natura robi sobie z nas psikusa to przekonuje się już od 2 lat, chociaż dopiero od paru miesięcy mierze tempke i wcześniej myslałam, że owu mam o wiele wcześniej wiec może teraz nam sie uda jak nie to w lipcu na badania już nie odpuszcze.
Kahaka- możesz byc dumna z Agatki, a waga.. WOW........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry