henryka
Aktywna w BB
Nikusia ja bym poszła z mężem, uważam że to super pomysł, dobrze jest równiez swoja drugą połowę trochę wciągnać i zaangażować w temat, a jeśli będą omawiane jakieś wazniejsze rzeczy to na pewno co dwie głowy to nie jedna i lepiej to wszystko zrozumiecie. Zresztą jeśli chodzi o planowanie co dalej, to przecież mężlulek też może mieć na ten temat jakieś zdanie. Myslę że jeśli fajny gin to na pewno nie będzie miał nic przeciwko, Zresztą może zadzwoń po prostu i zapytaj?? Będziesz czuć się pewniej.
Gusia jak przeglądałam wykresy innych dziewczyn do nie raz w 10 dniu po owulacji już testy wychodzą pozytywne. W Ovufrendzie na którym jestem zapisana jest tak, że po owulacji w każdym dniu masz informacje ile procent dziewczyn będących w ciąży w tym dniu miało już pozytywny test , i w 10 dpo jest chyba około 30% ale nie jestem pewna. Nie wiem czy coś z tym nie nakręciłam...
Gusia jak przeglądałam wykresy innych dziewczyn do nie raz w 10 dniu po owulacji już testy wychodzą pozytywne. W Ovufrendzie na którym jestem zapisana jest tak, że po owulacji w każdym dniu masz informacje ile procent dziewczyn będących w ciąży w tym dniu miało już pozytywny test , i w 10 dpo jest chyba około 30% ale nie jestem pewna. Nie wiem czy coś z tym nie nakręciłam...