Witam się i ja 
Nie było mnie przez weekend więc we wtorek jestem pierwsza. poczytałam Was ale co mam której napisać ???

Może to co zapamiętałam.
Za bilety na Euro- dziękuję

nie wiem jak do pracy dojadę bo przecież stolica ...ehhh
Co do problemów skórnych...ponoć częste w ciąży (ja osobiście miałam dużo lepszą skórę w ciąży niż przed nią i po niej) więC nie pomogę:-( ale może jakiś dermatolog?
Jedna kreska na teście

10 dni spóźnienia??? A może to nie spóźnienie? Może po prostu owulacja wystąpiła później i tym samym cykl się wydłużył...ale przecież niejednokrotnie słyszałam, że testy negatywne a ciąża była...także tylko beta rozwieje wszelkie wątpliwości! A ja &&&&&
Za wpadki tez &&&& bo chyba
Carol tabletki nie wzięła.... może i dobrze
Mama, Kahaka, Balbinka, Błonka, Zjola i RESZTA CUDOWNYCH KOBITEK HAJ!!!
Teraz proszę o POMOC!!!!
Mam jutro kontrolną wizytę u mojego cudownego ginekologa....i chciałabym aby na tą wizytę poszedł ze mną mój mąż 
....JAK MYŚLICIE DOBRY TO POMYSŁ??????
Na wizycie zapewne będziemy omawiać zabieg histeroskopii jego wyniki no i dalsze ewentualne postępowanie bądź odpowiednie leczenie! Ja bym chciała aby on również usłyszał co jest nie tak, albo co jeszcze trzeba zrobić...ewentualne dalsze plany itd.
JAK JEST U WAS???JAK BYŁO MĄŻ CHODZI ALBO CHODZIŁ z Wami??? Wiadomo, ze na taką zwykłą wizytę typu cytologia, bądź nie wiem jakieś kobiece dolegliwości to NIE...ale czy w moje sytuacji nie będzie to...mh...dziwnie wyglądać???????
DZIĘKI I MIŁEGO DNIA