reklama

Staraczki Weteranki...

kremuje sie olivką, i mustelą, i krem zwykly z niwea, i kozie mleko z ziaja... lapie sie wszytskiego co mam w domu.. nawet przemylam raz woda utleniona bo myslalamz e moze mam jakas rane niewidoczna,,,

reklama
heh.. dzieki dziewczyny ;* pmyslimy jutro jak sie przejde do przychodni i zobacze gdzie sie z tym zapisze... albo zrobie najpierw badanie na ta cholestaze.. moze to od tego...

Błonka zrób badania bo jak moja koleżanka miała takie swędzenie to właśnie miała tą cholestazę, chyba tak to się właśnie nazywało. Pewnie to nie jest to u Ciebie, ale lepiej się upewnić. Zapewne skóra Ci się po prsotu rozciąga.

Witam się i ja :tak:
Nie było mnie przez weekend więc we wtorek jestem pierwsza. poczytałam Was ale co mam której napisać ???:confused:
Może to co zapamiętałam.
Za bilety na Euro- dziękuję :-p nie wiem jak do pracy dojadę bo przecież stolica ...ehhh
Co do problemów skórnych...ponoć częste w ciąży (ja osobiście miałam dużo lepszą skórę w ciąży niż przed nią i po niej) więC nie pomogę:-( ale może jakiś dermatolog?
Jedna kreska na teście:dry:10 dni spóźnienia??? A może to nie spóźnienie? Może po prostu owulacja wystąpiła później i tym samym cykl się wydłużył...ale przecież niejednokrotnie słyszałam, że testy negatywne a ciąża była...także tylko beta rozwieje wszelkie wątpliwości! A ja &&&&&
Za wpadki tez &&&& bo chyba Carol tabletki nie wzięła.... może i dobrze :tak:
Mama, Kahaka, Balbinka, Błonka, Zjola i RESZTA CUDOWNYCH KOBITEK HAJ!!!
Teraz proszę o POMOC!!!!
Mam jutro kontrolną wizytę u mojego cudownego ginekologa....i chciałabym aby na tą wizytę poszedł ze mną mój mąż
:tak:....JAK MYŚLICIE DOBRY TO POMYSŁ??????
Na wizycie zapewne będziemy omawiać zabieg histeroskopii jego wyniki no i dalsze ewentualne postępowanie bądź odpowiednie leczenie! Ja bym chciała aby on również usłyszał co jest nie tak, albo co jeszcze trzeba zrobić...ewentualne dalsze plany itd.
JAK JEST U WAS???JAK BYŁO MĄŻ CHODZI ALBO CHODZIŁ z Wami??? Wiadomo, ze na taką zwykłą wizytę typu cytologia, bądź nie wiem jakieś kobiece dolegliwości to NIE...ale czy w moje sytuacji nie będzie to...mh...dziwnie wyglądać???????
DZIĘKI I MIŁEGO DNIA

Witam was kochane.
Dawno nie pisałam , ale czytam was codziennie. gratuluje zaciązonym a pozostąłym życze udanych starań. Zjoja trzymam &&&&&&&& teraz na pewno się uda.

U mnie nic nowego starania trwaja jak na razie nieskuteczne.

Dziewczyny w którym dniu wyższych temperatur najlepiej robić test. dzis ma 34 dzien cyklu, ale dopiero 9 dzień wyższych temperatur. chyba za wcześnie jeszcze.

Nikusia- ja bym go wzięła na wizyte - skoro mają być omówione jego wyniki. No chyba że nie będize chciał..

Ostatnia edycja:
gusia witaj różnie dziewczyny robią zależy czy masz też regularne cykle ale tak już w 11-12dpo można zatestować :tak:

Dziewczyny pozdrawiam
życzę udanego dnia!

reklama
Kwiatuszku DZIĘKI Za informację:tak::-)
Jak byłam na USG do mojego gina to on też przyjmował pary. Ale one wszystkie były w ciąży...chyba wszystkie:confused:... no a my mamy inny problem więc ciągle myślę:confused::nerd::confused: czy to wypada???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry