reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama pewnie ze wypróbowany daje nieżle polecam i taki ciuchutki
ale u nas leje pies nie chcial wyjsc na dwor a 2 wyszedł i poszedł do altanki sie schowac
balbinko dopiero po miesiacu bedzie dobrze widac male psiaki w brzuszku u nas na przeswietleniu było widac 3malutkie kregosłupy a pozniej urodziło sie az 7 szcseniat najlepiej zeby było wiecej niz 4 wtedy suce łatwiej urodzic

jestem po zakupach w deszczu..

Kinga dzis mam 24d.c. a cykle mam 26d. ostatni nawet był 30d wiec za wcześnie-sikam w poniedziałek..

Nikusia ,Tymonka,Kahaka,Zjola i reszta Gangu dziękuję za &&&

Zjola równiez uważam jak Amalfi ,że może w drugiej połowie cyklu-po owu-powinnaś brac progesteron bo plamienia przed @ sa spowodowanie niskim prog.

Kwiatek to git ,że się sprawdził:)

Balbinka udanego wypadu:)

ściskam i lecę ;)

Tymonka - tempki nie mierzę, czekam do jutra. Jak do rana @ nie przylezie robię testa ale ja w to nie wierzę :no:. Moje plamienia zawsze są bankowe!

Amalfi - mam lutkę, ale czy to coś teraz da? Dzisiaj mam 26 dc, 14 dni po IUI. Cykle mam zwykle 28, 29 dniowe.

Kinga - badałam progesteron i wyniki były ok. Właściwie to nie wiadomo o co kaman :confused: Gin jakoś z tego problemu nie robił. Podczas ciąży nie plamiłam ani razu. Plamienia mam od 4 lat. Zwykle zaczynają się ok 4 dni przed @.

hejloł :)
ja dziws rano wstalam oooooo 9!!!! chyba ze zmeczenia juz padlam... wczoraj mialam taki aptety.. moglabym wszytsko jesc... a dzis rano wstaje a maz mowi ze tyle zjadlam ze brzuch mam nizej od ciazaru... ja panika lece do lusta a tu brzuch nizej niz byl!!!!! jutro ide do ginki niech ratuje bo codzien mam faktycznie nieznacznie nizej... ta szyjka chyba nie daje rady i pomalu odpuszcza.... cholercia, chyba z etak ma byc juz w tym okresie...

W ostatnich tygodniach ciąży główka dziecka zwykle osuwa się w kierunku dna miednicy, przybierając dogodną pozycję do opuszczenia macicy. Wskutek tego łatwiej ci będzie oddychać, ale za to odczujesz zwiększone parcie na pęcherz i potrzebę częstszego oddawania moczu. Nieraz nacisk macicy na pęcherz jest tak duży, że następuje mimowolne popuszczanie moczu – nie przejmuj się tym, tylko zacznij używać podpasek.
Obniżenie macicy jest widoczne zewnętrznie – widać, że brzuch jest bardziej na dole.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry