reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zjola wiec ty od 4 lat tak masz? i rozumiem że to norma?

wiec @ sie zbliża? bo ja to myślałam że coś sie dzieje ...... ale i tak dziwne że masz takie plamienia. może dlatego nie możesz zajsc w ciaze.... nie wiem

zaszłaś ale poroniłaś tak?.... to też może mieć wpływ jednak. A jak zaszłaś w ciążę z synem twoim to też plamiłaś? pewnie nie,.,
nie wiem nie znam sie tak....

No za pierwszym razem nie plamiłam a dwie następne ciąże, to było poronienie zatrzymane. Ciąże obumarły a organizm nie chciał się samoistnie oczyścić, nawet dwa tygodnie po odstawieniu luteiny. Lekarze twierdzą, ze nie mam problemu z hormonami. Poza tym druga ciąża, to był zaśniad groniasty a na to nic nie ma wpływu, bo to za to odpowiada zapłodnienie komórki przez dwa plemniki.

to przyczyna musi być jeszcze gdzie indziej...
3maj się cieplutko.... wierzę że w koncu sie doczekasz. Ale bez ciśnienia, naprawde... :)

papa

zjola nie zbadane są ścieżki naszego organizmu... moze mimo plamień @ nie będzie, a może uda się jak tylko emek będzie obok następnym razem... Wszystko jest mozliwe. Amalfi tu dała pokaz odpowiedni , że się DA :)

Zjola- ja napiszę tak. Znasz siebie i swój organizm i wydaje mi się, że wiesz doskonale czy cokolwiek może sugerować ciąże.
Ja mamdziś 4 dzień fl i już mogę Wam powiedzieć, że czarna dupa z moich nadziei, i czegokolwiek co w sobie mam mimo świadomości tych przeciwciał. JA PO PROSTU SIEBIE I SWÓJ ORGANIZM ZNAM...
Uważam, że plamienia przed @ nie są NORMALNE...czytałam o tym i dużo się o tym teraz mówi, gdyby były normalne to zapewne wszystkie byśmy je miały i ja na Twoim miejscu drążyłabym przyczynę, bo staracie się już długo...a nie myślałaś nad czynnikiem immunologicznym??????...dużo kobiet jedno dziecko ma a z drugim są problemy -MOŻE WARTO???...Wiem, że to droga sprawa ale może warto???
Trzymaj się- JA SPADAM bo jak ktoś coś jeszcze WEJDZIE do mnie tu... do pracy i każe mi zrobić coś na wczoraj TO- ZABIJĘ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ZJOLA ja nie odpuściłam , ja sie poddałam! Skoro mialam tak małe szanse podczas IVF, to nie liczyłam na natural wcale! Gdyby nie dotka ,ktora bez przerwy pytała ktory dc mam, i zmuszała mnie co jakis czas do liczenia, to bym nie wiedziala nawet. A uwierz do szału mnie to doprowadzało, bo czlowiek chcial zapomniec, ze nie moze miec dzieci.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry