kwiatuszekq20
Fanka BB :)
nasza dotka wywalczyła i ma fasolke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też pisałam Zjoli że uważam iż te plamienia nie są normalne i nie powinny występować...Uważam, że plamienia przed @ nie są NORMALNE...czytałam o tym i dużo się o tym teraz mówi, gdyby były normalne to zapewne wszystkie byśmy je miały i ja na Twoim miejscu drążyłabym przyczynę, bo staracie się już długo...a nie myślałaś nad czynnikiem immunologicznym??????...dużo kobiet jedno dziecko ma a z drugim są problemy -MOŻE WARTO???...Wiem, że to droga sprawa ale może warto???

tez tak uważam kochana zjolu koniecznie przebadaj się dokładniejja też pisałam Zjoli że uważam iż te plamienia nie są normalne i nie powinny występować...![]()
no a ja sie nie zgadzam i chcialabym zeby spojzal na to jeszcze ktos w PL. W kazdym razie wyciecie jajnika to przeciez ostatecznosc. Wspomne tylko, ze nie dostalam zadnych lekow, hormonow badz czegos co wspomogloby organizm do walki z cystami...dlatego czekam na urlop jak na zbawienie. A powracajac do plamien, brudzen, wlasnie 3ci cykl z kolei mam takowe zaraz po owu i ciagna sie do @ albo jak nie ma @ to ciagna sie w nieskonczonosc. Moze to byc wlasnie zwiazane z za wysoka prolaktyna ( ale czy to zaczyna sie zaraz po owu, czy powinno byc caly cykl?) albo za niski progesteron ( dlatego zaczelam dzis lutke) albo nadczannos/niedoczynnosc tarczycy, tak czy siak hormony, wiec koniecznie trzeba przejsc sie jak nie do ginka to do endo i wyjasnic sprawe. Obysmy juz niedlugo natrafily na dobrego, podkreslam DOBREGO gina/endo

...a histeroskopia wszystko wyjaśniła!!! Ale to ja chodziłam, to ja szukałam dobrego -odpowiedzialnego lekarza!!!!Dlatego jak ktoś będzie potrzebował specjalisty ze stolicy !!!!! niech pisze do mnie dam namiary!!!!!Bo przecież nasi lekarze to masakra 
....marzę o tym aby nie myślec, nie pamiętac, nie mierzyc zapomniec, że chcę, że marzę, otrzec łzy kupic zamiast psa
ładną torebkę.....ALE ZA JASNĄ CHOL.... NIE WYCHODZI MI OD DOBRYCH 1,5 roku...dlatego szacun...ja nie potrafię....a przecież wisi na de mną wyrok no... nie potrafię