Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lopop duzo milosci i szczescia i tego jednego wymarzonego cudu.
Gwiazdeczko a badalas sobie progesteron 7 dni po owulcji?
Ja jestem z powrotem zla bo nic nie kupilam. Mam upatrzona maszynke do golenia ale nie maja jej chyba na stanie na razie. Pech. To nic jeszcze mam troche czasu.
Nie badalam Mari, na wszystkie badania wysyla tutaj gin, nie mozna samemu sobie isc...to nie PL niestety. Dlatego czekam na urlop i wtedy sie przebadam, bo tutejsi ginkowie, to wylko pochlastac sie mozna...
kahaka ja sie zastanawiam nad tymi bolami czasem na miesiaczke, ale one sie pijawiaja rzadko czasem raz dziennie czasem raz na 2 dni... cos tam cisnie koli ale chyba norma juz teraz... wiesz nie wiem czego sie spodziewac i to dlatego tak sie teraz obserwuje... zastanawiam czy to szyjka czy moze raczej jakies marne skurcze te przepowiadajace co sie niby od 20 tygodnia moga pojawiac. gwiazduniu to trzeba brac ta lutke w takim razie, a badalas progesteron po owu bez lutki?
Dobrze wiec, ze mam zapas lutki jeszcze z PL...prolaktyne i inne hormony badali mi w Klinice i nie bylo nic nie teges...ale te brudzenia dopiero od 3 cykli dopiero...aaa jeszcze w miedzy czasnie schudlam 10kg, to tak sobie mysle, ze moze organizm musi sie przestawic?
Gwiazdeczko, dobrze zrobiłaś moim zdaniem, że wzięłaś. Nie zaszkodzi na pewno. Błonka, jak tylko napisałaś o tych bólach, to od razu pomyślałam, że to przepowiadające ;-) też to miałam, spokojnie, to norma.
Tez jestem tego zdania, ale nie mam tutaj mozloiwosci niestety...:-( Napisalam juz do 2 klinik w Lodzi o termin na sierpien, czekam na odpowiedz. Wczoraj mialam jakis trefny dzien, ryczalam z byle powodu i wogole mysli czarne, ze juz dzidzi nie bedzie...achhhh ale dzis juz lepiej.