reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Halo ...jestem już po badaniach... zostawiłam, swoje ciężko zarobione 265 zł:wściekła/y: masakra no...dlaczego da jasnej ciasnej NFZ tego nie refunduje????
Idę się pochlastać ...ehh
Mama - moim zdaniem test to chyba formalność:happy2:... obiecałam sobie w weekend nie tykać kompa ale weź nie tykaj jak tu jutro ma być milion fluidków świeżo- ciążowych od mamy....:-)
Kahaka - KLIKŁAM ALE CHYBA LIDERKĄ JESTEŚ???
Amalfi...widzisz moje szanse są zerowe tylko ze względu na forsę, więc to chyba jednoznaczne z tym, że na zdrowy rozum powinnam dać spokój z chęcią zaciążenia... a jak widziszjest mi strasznie - OKROPNIE CIĘŻKO odpuścić :-(!!!!
Lopop...10 ŁAŁ..... WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Gwazdeczka, Kinia, Kwiatuszek, Mari, i CAŁA RESZTA SIEMKA
:-)

mama dajesz! jutro testuj!!! jak juz tyle przeczuć od dziewczyn to musi być ciąża 0002013F.gif

Gwiazdeczko - wyniki za ok 5 dni ale ja ich odbierać nie będę, zostaną już do wizyty i na wizycie lekarz już całościowo spojrzy na wszystko!!!
No u mamy jest pięknie, wykres książkowy, ja myślę, że to tylko kwestia wykonania testu dla potwierdzenia :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka - misiu nasz haj :-)

Nikusia, no właśnie kiedy wyniki? A co do konkursu - to coś Ty, tam jest tyle uczestników, że masakra. Jestem liderką, ale na tej stronie, na której jest moje okienko heheh. A stron 539 czy jakoś tak.
Gwiazdeczko, zerknęłam na Twój wykres i wiesz co, to wcale nie musi być niedomoga - bo plamienie miałaś tuż po owu, więc może to zwykłe plamienie okołoowulacyjne - niektóre kobiety tak mają.

nikusia - misiu? :)

mam pytanie.. czy kupowanie przez internet łóżeczka z tymi wszytskimi badziewiami materaz posciele itp.. jest bezpieczne?? moze lepiej isc do sklepu??

ogladalam allegro i mialam 2 typy ale sie zastanawiam na nimi...

reklama
Kahaka.... ups:sorry: myślałam, że pokazują liderki..ale nie martw się tyle nas tu, że klikać do upadłego będziemy :tak:a wyniki za 5 dni ale ja je zobacze dopiero na wizycie
Błonka... no bo te misiaki leżące mnie cały czas rozbrajają no :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry