reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka- gdybym na "takie rzeczy" zwracała uwagę to zapewne miałabym już koło 6 dzieciaków ;-);-)....już nie wierzę, że zajdę w ciąże...serio...to chyba za długo trwa... chociaż boli jak jasna cho....:-(
Co do zakupów - każdy ma swój sposób. Jedni mogą coś kupić nie dotykając towaru dla innych to nie stanowi problemu. Ja bym takich rzeczy nie dotykając nie kupiła... ale Twoja/Wasza decyzja

no wlasnie ja tez nigdy nie kupowalam w ten sposob bo lubie dotknac, pomacac zobaczyc kolor na zywo.. jedno lozeczko to co w necie znalazlam widzialam juz u kolezanki bo zamawiala i nie najgorsze... ale wiadomo czy to samo dostane.. z reszta jej szuflada poszla juz w lozeczku ale mowila ze tylko wypadlo z jakiejs rolki i trzeba zalozyc.

jestem przelotem bo zaraz mamy gości..

Mari,Kahaka -test zrobię w niedzielę choć chciałam w poniedziałek ,ale..jesli jutro będzie tempka ładna i w ndz.też to w ndz.po zmierzeniu pójdę sikać..
także proszę trzymać &&& na niedzielę...matkooo jaki mam stres-tak dobrze,żyć nadzieją..

Lopop- i ja życzę kolejnych lat w szczęściu ..

Kinga ja niestety nie zagłosuję bo nie mam konta na fb...

Błonka,Kwiatek,Gwiazdeczka i reszta ekipy-dziękuję serdecznie za &&&

jeszcze tylko 2 dni-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

błonka moja siostra zamawiała na allegro i była zadowolona najwazniejsze komentarze trzeba zobaczyc bo oszustów nie mało
znam jednego i juz chcialam pisac do all zeby takiemu zablokowali konto ale juz sami to zrobili

kwiatek dzieki.. no ja zobacze co maz na to powie, bedzie pewno zachwycony ze taniej niz w sklepie wyjdzie..................

ja ide sie kompciac przebrac i na wizyte ide... znajac zycie wroce wieczorem... buziaki!
trzymajcie mocno &&&&&&

Kahaka - mozliwe, ale to plamienie potrafi trwac do samej @ albo w nieskonczonosc...

Ja wolalabym chyba dotknac niz tak z netu, ale powiem tak, lepiej jest znalezsc taki sam model w sklepie, oblukac i potem najwyzej kupic w necie. Bo wiesz juz co i jak.

reklama
Chciałam powiedziec, że wykład na temat plamień Wam robiłam i ......plamię :-(wróciłam do domku i na wkładce lekko brunatne plamienia.... miałam też dziś posiewy brane...ale to chyba bym plamiła zaraz po nich nie?????Chociaż powiem Wam, że nie czułam zupełnie nic przy pobieraniu, Pani zrobiła to zupełnie niezauważalnie...jak powiedziała już to byłam zdziwiona... no i powiedziała, że mam lekko zaczerwienioną szyjkę....co jest??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry