reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej
mama, no spadła trochę, ale jeszcze nie ma tragedii...Zobaczymy, jak będzie jutro. Ja nadal &&&&&&&&&
Koralikowa, hej? Jakie plany na wakacje? Jeszcze parę dni męki i laba :-)
Calogera, jak się czujesz z myślą, że będziesz mamą? ;-)

U nas piękne słoneczko, chyba ciepło będzie. Po południu idziemy do znajomych, bardzo się cieszę, chociaż przez chwile poprzebywam w towarzystwie dorosłych hehe
Proszę o głosiki znów
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1300&id=1400

dzien doberek...

kasiu 10 dni roboczych w pracy,,a 14 ogołem do wakacji,,odliczam,,hee...ja chyba skocze do mojego za granice na tydzien,,a tak to jakies wczasy nad jeizorem beda na pewno:)...

mamita nie jest źle,,,,&&&&&&&&&...cały czas jest te 37:))))

zjola odezwij się:::

kurcze coraz wiecej nas zaciaza.....lista cudownie zaciazonych powinna byc....

A ja dzisiaj plany na festyn chyba pojade,bo tata moj robi,,ale jeszcze nie wiem dokladnie...

kasiuu juz glosuje....przypominaj codziennie,bo ja mam krotka pamiec:)) a ktora jestes?? jak to spr??

zagłosowane kahaka :tak: przypominaj :cool2:
mama :*
zjola a okres masz juz czy nie??

no w sumie mama moglabys zrobic topik doklejany "cudownie zaciazonych" z weteranek... :-p

Ostatnia edycja:
Kahaka glosiki oddane :)

Mama wciaz trzymam kciuki &&&&&&

Calogera gratulacje opowiadaj jak sie udalo i ile sie staralaliscie?

Amalfi Ty jestes pod opieka polskiego lekarza czy irl? Moze podjedz na usg jesli sie martwisz i to Cie uspokoi.

Blonka lozeczko sliczne no i lezymy lezymy :tak::tak:

Koralikowa zazdroszcze urlopu.

A u mnie 1dc czyli normalka. :no:

MARI polskiego i szpitala irlandzkiego, bo tu sie chodzi do szpitala, oni wyznaczaja terminy i taki mi wyznaczyli. A polska ginka jest tu tylko 1 dzien w tyg, wiec szału nie ma. Poza tym ja juz mialam tyle tych usg, ze sie boje czy to nie zaszkodzi, bo w szpitalu nie wiedzieli ze chodze tez prywatnie do gina, i juz mialam ze usg, i niedlugo dwa pod rzad mnie czekaja, dzien po dniu. Boje sie ze to zaszkodzi fasoli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry