reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi cos pisałas o jakims leku na lepsze jajeczka..
jaka nazwa kochana i jak stosowałaś ??

dziękuję WSZYSTKIM babeczkom za wsparcie...jeszcze nadzieja jest..
jutro tak czy tak sikam-1 quicka mam i zrobię..
napisze z samego rana.

a teraz na ogrodzie przesiadujemy z lodami,pranko schnie..
na 16.00 mamy grilla więc zaraz sałatkę bede robić.

pozdro:)))

reklama
BLONKA piekne łozeczko, ja tez takie ogladalam :-)

A ja cos przestałam rzygac rano od 2 dni, boje sie, ze to zły znak, ale nic nie zrobie, trzeba czekac...

wiesz co z tymi łóżeczkami taniej wychodzi na allegro kupic cale komplety.. bo osobno to drogo a tak od razu masz wszytsko :tak:

a co do objawow, masz juz taki tydzien, ze moga one ustepowac...
ale jak Cię uspokoi usg to może się wybierz?

Mama milego grillowania :)

Amalfi wiem jak to jest z tymi podwojnymi wizytami tez to przerabialam. W takim razie gleboki wdech i wydech i czekamy grzecznie do wizyty nie schizujemy ok? Musi byc dobrze nie ma innej opcji. :tak:

Amalfi ja mialam co 3 tyg usg bo prywatnie zawsze mi robil,,i nic mi nie jest ani maemu...niby za duzo nie zdorow,,ale nie ma przypadku,aby to zaszkodzilo dziecko kiedykolwiek,,bynajmniej nie slyszalam...

mama czekamy,,,super masz z tym ogrodem..ja balkon otworzylam na szerokosc,,ehe

KORALIKOWA to mnie pocieszyłas, bo sie martwiłąm ze takie czeste usg moga zaszkodzic.
MAMA ten suplement nazywa sie BIOSTERON bierz go, nie zaszkodzi a i wieksza ochota na bzykanie podobno jest i zmarszczki sie nie robia, same plusy heheh;-)
BLONKA no jak we wrzesniu jeszcze fasolke bede miec w sobie, to tez kupie na allegro wyprawke i wysle tu kurierem z Polski, bo to podobno i tak taniej jest niz tutaj.
MARI no to mnie rozumiesz, nachodze sie troche heheh, ale irolom nie ufam za bardzo, a tej polskiej gince w sumie tez nie do konca, wiec lepiej konsultowac tu i tu jednoczesnie ;-)

Mnie nadal mdli, nie czuje sie dobrze, prawie nie jem, a brzuch mi tak wywala , ze szok. Jak tak dalej bedzie, to przestane jesc chyba heheh. Nie mam apetytu nawet na słodkie, miałam sernik upiec, ale nie moge, czuje sie jakbym miała chorobe lokomocyjna cały czas, bleeee, ale nie narzekam, sama tego chciałam, poki sie tak czuje, to czuje , ze fasola jest ze mną. I tj pięęęęęękne:-):-):-).

Carola nie wiem co napisac, moze tylko tyle,ze zycie to sinusoida, dzis jestes na dole, ale zobaczysz, ze to sie odmieni i bedziesz sie z tego śmiać. A niemozliwe stanie sie mozliwe.

BO musisz zlecieć na sam dól, az poczujesz grunt, zebys miała sie od czego odbic, inaczej bedziesz w zawieszeniu, w powietrzu... a tak sie nie da poszybowac do gory. Widocznie jeszcze mozesz duzo znieść, tzn ze silna jestes!Poddaj sie wreszcie

Padam na twarz ale jestem:tak:...stwierdziłam, że chyba mam jakiegoś fioła...wysprzątałam chatę, zrobiłam ciasto na handel, pokosiłam prawie całą dziełkę wokół domu (2000 m) :yes:...zrobiłam obiadek i uwaga...zamierzam jeszcze zagrac mecza w siatkę plażową zrobic grilla i DAC RADĘ OBEJRZEC MECZA.....:happy2::szok:...NIE WIEM CZY JAK PADNĘ TO JUTRO SIĘ PODNIOSĘ :-D
DOBRA...
MAMA - kochana wykres jest ok. Temp. w fazie wyższych...ja np. w dniu spodziewanej @ miałam mega spadek (przy ciąży z Nikusią)... a dnia nast. wzrost... Pytanie jak się czujesz???... byłaś już 2 razy w ciąży...i wydaje mi się, że wiedziałabyś już, że coś się święci... ja tak np. mam...nie czekam na nic bo mimo iż wykres na prawdę mam ładny to wiem, że czarna dupa bo moje cycki są flaki i już... MOŻNA ZERKNĄC PROSZĘ...
PODGLĄD WYKRESU
Błonka... nie wiem czy chwaliłam..ale łóżeczko piękne pościel też...matko jak ja bym chciała...ehhhh
Mari... przykro mi z powodu @...ale trzymaj się, może akurat to ten szczęścliwy się zaczął??? :tak:
Koralikowa - haj...Ja też miałam często USG bo chorowałam dużo i w szpitalu byłam i mała nie przybierała w brzuszku także Amalfi- główka do góry będzie si :tak:...poza tym ....boszzzzzz ilez bym dała za mdłości, ba...mogę rzygac dzień w dzień tylko błagam dajcie zajśc w ciąże :sorry:
Carol----- Wiesz co????Czy to kochasz męża swego???? Czy on czyni Ciebie i Twoje dziecko szczęśliwymi???? Czy jest takim domowym trutniem zatruwającym po woli Twoje życie?????? Bo wiesz co, nie chodzi o narzekanie...ale o szczęście, o spokój, o miłośc i o kompromis...
Wydaje mi się, że Tylko Ty walczysz o swoje małżeństwo, o uczucia o spokój...zastanów się czy tego chcesz???? Myśl o sobie bo jak widac myślenie o Twoim mężu powoduje odwrotny skutek...
Przepraszam ale szkoda mi Ciebie, jesteś mądrą wartościową kobietą. Kochasz faceta, masz z nim dziecko, chcesz miec dobrą spokojną rodzinę...a on udaje głupka...
NIE CZUJ SIĘ PASKUDNIE!!!!! MASZ PRAWO NARZEKAC, MASZ PRAWO BYC SMUTNA, MASZ PRAWO DO BÓLU, PŁACZU I PRETENSJI...
Weź to w swoje ręce i zapytaj samą siebie czy chcesz dla siebie i dziecka takiego życia!!! ot
Laski spadam bo kupa roboty jeszcze prze de mną!!!!!
OCZYWIŚCIE POLSKA BIAŁO- CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-) :-):-):-) NASI WYGRAJĄ!!!!

A tu piekny link, oboję z mężem oglądając bardzo się wzruszyliśmy....
CIARY PRZECHODZĄ

MECZ O WSZYSTKO ! Polska - Czechy - Dailymotion Wideo

NIKUSIA no mnie martwiło wlasnie ze nie rzygam juz, ale w sumie cały czas sie czuje zle, wiec jest ok chyba z fasoliną
CALOGERA mnie tez sie udało, jak całkowicie odebrano mi nadzieje i sie poddałam. A jak sie czujesz? Masz objawy jakies?

reklama
carola, ja mysle to samo co nikusia.. a z tego co widze to nic po waszym zwiazku nie zostalo raczej chyba ;/ bo on ma wszystkow dupie a ty i tak juz ledwo zipiesz..... pogadaj z nim i albo w tą... albo wyprowadzka i rozwod.. graj otwartymi kartami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry