Padam na twarz ale jestem

...stwierdziłam, że chyba mam jakiegoś fioła...wysprzątałam chatę, zrobiłam ciasto na handel, pokosiłam prawie całą dziełkę wokół domu (2000 m)

...zrobiłam obiadek i uwaga...zamierzam jeszcze zagrac mecza w siatkę plażową zrobic grilla i DAC RADĘ OBEJRZEC MECZA.....

...NIE WIEM CZY JAK PADNĘ TO JUTRO SIĘ PODNIOSĘ

DOBRA...
MAMA - kochana wykres jest ok. Temp. w fazie wyższych...ja np. w dniu spodziewanej @ miałam mega spadek (przy ciąży z Nikusią)... a dnia nast. wzrost... Pytanie jak się czujesz???... byłaś już 2 razy w ciąży...i wydaje mi się, że wiedziałabyś już, że coś się święci... ja tak np. mam...nie czekam na nic bo mimo iż wykres na prawdę mam ładny to wiem, że czarna dupa bo moje cycki są flaki i już... MOŻNA ZERKNĄC PROSZĘ...
PODGLĄD WYKRESU
Błonka... nie wiem czy chwaliłam..ale łóżeczko piękne pościel też...matko jak ja bym chciała...ehhhh
Mari... przykro mi z powodu @...ale trzymaj się, może akurat to ten szczęścliwy się zaczął???
Koralikowa - haj...Ja też miałam często USG bo chorowałam dużo i w szpitalu byłam i mała nie przybierała w brzuszku także
Amalfi- główka do góry będzie si

...poza tym ....boszzzzzz ilez bym dała za mdłości, ba...mogę rzygac dzień w dzień tylko błagam dajcie zajśc w ciąże
Carol----- Wiesz co????Czy to kochasz męża swego???? Czy on czyni Ciebie i Twoje dziecko szczęśliwymi???? Czy jest takim domowym trutniem zatruwającym po woli Twoje życie?????? Bo wiesz co, nie chodzi o narzekanie...ale o szczęście, o spokój, o miłośc i o kompromis...
Wydaje mi się, że Tylko Ty walczysz o swoje małżeństwo, o uczucia o spokój...zastanów się czy tego chcesz???? Myśl o sobie bo jak widac myślenie o Twoim mężu powoduje odwrotny skutek...
Przepraszam ale szkoda mi Ciebie, jesteś mądrą wartościową kobietą. Kochasz faceta, masz z nim dziecko, chcesz miec dobrą spokojną rodzinę...a on udaje głupka...
NIE CZUJ SIĘ PASKUDNIE!!!!! MASZ PRAWO NARZEKAC, MASZ PRAWO BYC SMUTNA, MASZ PRAWO DO BÓLU, PŁACZU I PRETENSJI...
Weź to w swoje ręce i zapytaj samą siebie czy chcesz dla siebie i dziecka takiego życia!!! ot
Laski spadam bo kupa roboty jeszcze prze de mną!!!!!
OCZYWIŚCIE POLSKA BIAŁO- CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-) :-):-):-) NASI WYGRAJĄ!!!!
A tu piekny link, oboję z mężem oglądając bardzo się wzruszyliśmy....
CIARY PRZECHODZĄ
MECZ O WSZYSTKO ! Polska - Czechy - Dailymotion Wideo