reklama

Staraczki Weteranki...

noo babeczki tort i mieso :p ale będzie żigolo hahahaha.. ale pomysl z garden party super :) tylko toru za blisko grila nie podawaj bo bedzie "kolorowo" :P ;**

ok, ide spac... do lozka pora... mialam lezec a ja na tv siedze........................

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi mdli mnie, ale myślę, że największe "przyjemności" jeszcze przede mną. Mam powiększone piersi i wzdęty brzuch, też ogólnie czuję się trochę dziwnie. A jak Ty się czujesz? jakie masz objawy? Jak sobie z tym radzisz?
To samo mam tylko rzygam jeszcze czasem. Wzdecia to mam okrutne, masakra! Mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie, bo juz wygladam jakbym w ciazy byla, a to niemozliwe przeciez jeszcze, bo fasolka ok 2cm ma dopiero. I przez tydzien mialam straszne napady głodu,normalnie ssało mnie co godzine, ale na szczescie mi to przeszło, bo juz przytyłam:szok: i teraz od zarcia mnie odrzuca.

ale ruskie tez :-D i maja dalej do domu :-D
jeszcze tylko w pysk dostana i moga jechac :tak:

aaaaaaaaaahahahahahahahahaaaaa się uśmiałam od rana !!!!!
dzięki Błonka :))
hahahahahaaaaa no nie mogę :-D:-D

Amalfi-dzięki ..czyli kupuję Biosteron i łykam..a Ty ile dziennie brałaś tych tabletek??
i to się bierze cały cykl?czy do owu?

Kinga no szkoda ,że chłopaki nasi nie dali rady wygrać...szkoda.

Carolaaa dobrze Amalfi pisze..czasem trzeba dotknąć dna,żeby było się od czego odbić...
przykro mi bardzo ,że tak burzliwie u Was...

a pomysł z przyjęciem super-w lipcu na pewno pogoda dopisze:tak:

Rurka dzięki kochana,ale pewnie lipa bo test powinien już wyjść..

a u mnie test z I
@ brak
tempka wzrosła

Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ostatnia edycja:
dzien doberek z rana

mama wiesz,ze testy roznie pokazuja,czasem pozniej,,wiec wzrasta tempka,@ nie ma...&&&&&&&&&&&&&

amalfi calogera wspolczuje przejsc,,ale to dla dobra dziecka....musi byc,,ale przejdzie...

rurrka śliczna Twoja Zuzinka:)))

U mnie od rANA CIEPLO...slonko swieci...dzieci sie bawia,,ja kawusie mam:)

Znow rzygałam hurrrrrra!!! Wiec fasola jest ze mna jupi, jupi!!! :rofl2:

mama 3 razy dziennie, brałąm cały czas, nie odstawialam, zapomnialam jak ona mi mowila zeby brac, wiedzialamtylko ze 3 razy dzennie hehhe i wzielam okolo 3 cykle i mi sie skonczylo na szczescie przed @ i juz nie mial mi kto z Polski dosłac, ale mnie tyle wystarczyło. Nawet mezowi tez to mozesz dac, bo to dodaje energii i takie tam;-)
calogera no ja juz nie mam tych napadow głodu na szczescie, bo przez to, ze na wolnym siedze, to juz przytyłam, bo ja mialam krwiaka i musiałąm go wyleżeć i wtedy najbardziej jadłam i tez konkretne zarcie, ktore musiałam sobie zrobic, a mialam lezec plackiem. Ale chłop był w robocie, wiec ja musialam.

hej babolki!
mama, wyresik nadal ładny, nie przeterminowany ten test przypadkiem? :-p
amalfi, calogera, przecież z objawami bywa różnie - raz są, raz nie ma. Ja wymiotowałam tylko raz, za to mdliło mnie okrutnie - ale też były dni, że się denerwowałam, bo czułam się lepiej. Spokojnie, na pewno jest dobrze.
Carola, świetny pomysł z tym przyjęciem w ogrodzie!
Błonka, ale się uśmiałam z tego tekstu o Rosjanach :-D

Dzisiaj znowu upał się szykuje, bleeee.
I o głosiki proszę
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1300&id=1400

Amalfi super ze super dla ciebie ze wymiotujesy.
Mama poczekaj dziem dwa i nastepny albo beta
Zjola. A gdzie ty!?
Carol he he jak dzisiaj humor?
Kasíu jak bede przy kompie to oddam całe 5glosow. Bo teraz pisze z tel.a ktore masy miejsce?

Ja pisze dokumenty dalej.

reklama
KAHAKA KORALIKOWA w ciazy jestem pierwszy raz, wiec nie wiem jak to ma byc, panikuje jak mi przechodza objawy, a jak sa to sie ciesze, moze to dziwne, ale narzekac nie zamierzam, bo za długo na ten cud czekałam:-). Ta ciaza moze mnie sponiewierac, mam to gdzies! Najwyzej pojde znow na wolne heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry