reklama

Staraczki Weteranki...

amalfi, teraz mają prawo objawy zanikać powoli. Mnie mdłości minęły na przełomie 10/11 tygodnia.
Calogera, spokojnie, bierzesz Duphaston, więc wszystko jest na dobrej drodze :tak: będzie dobrze!
Carola, nie wiem, co Ci napisać... :confused:

My byliśmy u znajomych. Mała tam bez przerwy wisiała na cycku, gorąco jak w piecu, pic jej się chciało pewnie. Śpiąca była, ale nie dała się do wózka odłożyć, tylko na rękach wisiała. Uch, umordowałam się. Teraz w domu już jesteśmy i zasnęła w końcu.

reklama
heja
ja wrocilamz festynu,,bylo super...zjeżdzalam na dmuchanej zjezdzlani,,piana byla zrobione przez starzakow,,syreny.duzo ludu,,zarlo za darmo i picie,,bo moj tata organizowal,,na koncu zaczal apdac deszcz,,ale ja i tak juz jechalam do domu,,bo mecz....

KTO WYGRA MECZ____POLSKA>>>> JA OGLADAM KIBICUJE...
zmykam

Carol słonko odbijesz sie na pewno,,po złych dniach przychodza dobre:))) &&&& za pozytywne dni:)))
amalfi nom,,widzisz nie tylko ja tyle mialam..zreszta znam duzo kobiet,,te co chodzily do tego co ja gina...on tak czesto robi,,przynajmniej raz na miesiac:))) nie martw sie na zapas:))
mama zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama za jutro rano megaa &&&&&&&&&&&&&
kasiu no duszno,,źle,,deszcz tez źle...

zmykam an meczzzzzz

caro z tego co piszesz to jesteś z nim dla dzieci.......... i tak chcesz doczekać starości? nie warto. Pomyśl w końcu o sobie może. Skoro tak Ci źle. Bez sensu..... popieprzone to jest bardzo. Nie wiem co Ci wiecej juz napisać... :/

Cóż, polska przegrała!!!! :-( szkoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry