reklama

Staraczki Weteranki...

Carol super wygladacie,wez ninke na modelke zapisz

Blonka nie wiem nic,wiem tylko ze po 30tyg jak lekarz mi powiedzial ze cos bedzie nie tak z uplawami itp to mam sie zglosic,ale ja mialam brazowe wtedy.

Zmykam spac

reklama
witam ja na moment przed pracą z wykresem ..

Obserwacja cyklu - enpr.pl

wcz.już nie wzięłam lutki na noc a dzis tempka i tak wysoko ,nie wiem juz o co chodzi-archiwum X normalnie :wściekła/y:

dzis kupie jeszcze jeden test i sikne jutro..
mam 28d.c. a cykle 25,26dniowe....
ale też czuję się normalnie-żadnych objawów..ba!! żadnego 1 objawu...

lecę budzić dzieci bo za 20 min wychodzimy..
miłego dnia..

aaaaaaaaaaaa

Carolaa- sliczne z Was kobietki!!!!!!!

Bonka zadzwoń do ginka i powiedz jaki masz ten mocz -napewno coś zaradzi...

Kahaka,Koralikowa ściskam:):)

Witam się poniedziałkowo!\
MAMA
&&&&&&&kup testa i sikaj.. moim zdaniem ważna jest długość fl a nie długość cykli. Bo wiemy, że owulka może raz wystąpić wcześniej i cykl się skróci a raz później i się wydłuży... temp. za to piękna i oby tak już została :tak:
Ja tam mam same objawy @ więc generalnie nic od 2 lat się nie zmieniło...
Carol.... ależ z Was modelki...boskie :tak:
Coś poczytałam o problemach z moczem...otóż ja ekspertką jestem bo od miesiąca już na dwóch antybiotykach jadęproszę pytać powiem Wam co tylko chcecie ;-)
Kwiatuszek, Kahaka, Błonka, Balbinka, Henryka, Gusia, Mari, Kora, Koralikowa, i cała reszta babeczek haj :tak:

Ostatnia edycja:
witam was

no mama sikaj jutro sikaj! bedziemy może już gratulować co? :-p

Miłego dnia girls
ja w pracy
wiec z doskoku jestem jak coś...

hej hej
mama, kurczę, nie chcę Cię nakręcać. Ty sama wiesz najlepiej, czy coś się święci. Ale jutro już test powinien być wiarygodny.
Nikusia, Carol, Kinga, Błonka, miłego dnia!

Mnie dziecko budzi o 6 i za nic nie chce zasnąć aż do 8. I nie da rady, żeby poleżała sobie, bo ona CHCE SIĘ BAWIĆ, jak nie to jęczy i zwodzi jak stara baba. Na szczęście o 8 jeszcze zasnęła i pospała do 10.30, a ja z nią.
Dziewczyny, ja to jestem jak połamana. Bolą mnie okropnie stawy, zwłaszcza prawy bark (już ze 2 lata, po ciąży znowu się odezwał) a od paru dni też staw kciuka prawej ręki (!). No i generalnie boli mnie wszystko - plecy, ręce, ech. Chyba muszę iść do lekarza :baffled:
Głosujemy ;)
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1300&id=1400

mama idz na bete!!!! jak nie bierzes zlutki juz to sprawdz moze trzeba kontynuowac...
Kora, nie biore ziolek na mocz.. ale urinal kiedys bralam i kolor byl normalny

haj wszystkim :)

tylko wiecej się uśmiechaj na tych zdjęciach! ;)
fajnie ze udana imprezka!
My teraz w weekend też bedziemy imprezować teść ma imieniny no i jest dzień ojca:) bedzie okazji do picia hehe

reklama
ojtam ojtam.... tak pieknie pomalowana wystrojona to i uśmiech powienien być! koniec kropka :-)

kobieta twara jest..nie załamuj się!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry