• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ja tez tule mocno!!! Wiem co przechodzisz, mam tak co jakis czas, wiec podaje lapke.

Umowilam sie do kliniki na 16.08 - badzcie ze mna, bo beda wazyly sie losy mojego jajnika no a co za tym idzie tez losy mojej kolejnej dzidzi...

reklama
Dzięki dziewczyny...nie wiem co mi jest, powinnam się już przecież przyzwyczaic, jakoś nie wiem oswoic z tym tak? Przecie to już ponad 2 lata...a teraz ta diagnoza, wprost jednoznaczna...a ja kurcze nadal ...spadam pod prysznic, chyba się położę spac... dzięki jeszcze raz -kochane jesteście

Błonka dzięki... no i już ryczę.... kurcze ale mam dzień..dobrze, że młoda u babci została bo nie sposób wytłumaczyc moich łez...coś w rodzaju wszystko i wszyscy przeciwko mnie, nikt mnie nie kocha, nigdy w ciąże nie zajdę, jestem gruba i brzydka... ehhhhhhh a przecież ja wiele nie chcę, chcę tylko dac nowe życie, chcę dac dziecko mojemu mężowi i rodzeństwo córce.....

Kochana Nikusiu jak ja dobrze Cię rozumiem:-(:-(
wczoraj siedzimy na ogrodzie i nagle Zuza podnosi mi bluzkę głaszcze po brzuchu i całuje...ja :szok: !! co Ty robisz ????? pytam
a Ona-pani na angielskim zapytała czy całuję Twój brzuszek??

więc ja jeszcze bardziej :szok::szok: a dlaczego pani tak Cię zapytała??????

a Ona-bo powiedziałam pani ,że masz dzidziusia w brzuszku..

więc ja :-(:-(:-(:-(
łzy mi poleciały i poszłam do domu się wypłakać..

skąd Jej się to wzięło to nie wiem ....od daaaawna już nie rozmawiamy przy dzieciach o staraniach..a Oni jak widać bardzo chcą...

Kora dzięki za &&&&

Kahaka ja bym się nakręciła jakbym miała z pół objawu a u mnie nic...
dziękuję za Twoje wsparcie..

Kinga,Carolaaa,Błonka dziękuję Wam kobietki..

Zjoluś ????????????

Lopop tak ,jutro sikam i jak I to wchodzę w pracy na solarium -jak się rozgrzeję to @ powinna przyjść ..

Witajcie kochane...:-) Zyjemy,ale strasznie płaczliwy egzemplarz nam sie trafił:baffled::-D nic tylko wisiał by na rekach:dry: idziemy na spacer i tez jest ryk!!!! Normalnie szok!!!:sorry2:ale wierze ze damy rade i za jakis czas miną wszystkie bolączki:tak:
Serdeczne gratki dla przyszlych mamuś:-)
Carola serce mocno Cie sciskam, niech bedzie po Twojej myśli!
Blonka kochana dzwonilas do gina?
Mama me:-)a &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ojjjj i zapomniałam co dalej:((((((((( tyle czytania bylo:zawstydzona/y:

Na 100% buziam Was wszystkie:***** muuuaaa

suzi super ze wpadlas:))))) ucałuj dziubaska małego:)

mama,nikusia,lopop tulam..

Błonka sorryy ale te hemoroidy nie rozszmieszyly....tzn hormony,haaaa...

Gwiazdeczka za ten sierpień 7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&....

Ja plany skonczylam,,zajadam kolacje....

mama a nie pamietasz jak mnie test wyszedl daleko po terminie? i to taki blady ze hej? idz na bete.. ja bete miala wysoka a test jakby negatywny.... i tylko spróbuj do solarium wejsc bez @ to zamorduje................ przyjade i natluke na gole dupsko!

suzi haj :) nie... nie dzwonilam, bo sie okazalo ze to po furagin... mama mnie oswiecila.
placzliwy bo chce byc u mamuni na rekach :) tyle sie naczekala mamunia ze alanek przejal uczuciowosc po rodzicach :)

reklama
Koralikowa:*****
Kurcze tęskni mi sie za Wami ale jakos czasu nie mam...tzn maly daj strasznie popalić:baffled: a przez to weny brak na cokolwiek:baffled:
I wiecie co dzis zaobserwowalam, meg duzo sluzu plodnego:szok: chyba przez te wszystkie cylke starań (czyt.5 lat) razem wzietych tyle nie mialam:szok::szok::szok: Co to sie porobilo:dry:
BLonka chyba masz racje,ale żeby az tak???????????? on czasami jest na rekach i dalej placze !!!:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry