reklama

Staraczki Weteranki...

Ja tez tule mocno!!! Wiem co przechodzisz, mam tak co jakis czas, wiec podaje lapke.

Umowilam sie do kliniki na 16.08 - badzcie ze mna, bo beda wazyly sie losy mojego jajnika no a co za tym idzie tez losy mojej kolejnej dzidzi...

reklama
Dzięki dziewczyny...nie wiem co mi jest, powinnam się już przecież przyzwyczaic, jakoś nie wiem oswoic z tym tak? Przecie to już ponad 2 lata...a teraz ta diagnoza, wprost jednoznaczna...a ja kurcze nadal ...spadam pod prysznic, chyba się położę spac... dzięki jeszcze raz -kochane jesteście

Błonka dzięki... no i już ryczę.... kurcze ale mam dzień..dobrze, że młoda u babci została bo nie sposób wytłumaczyc moich łez...coś w rodzaju wszystko i wszyscy przeciwko mnie, nikt mnie nie kocha, nigdy w ciąże nie zajdę, jestem gruba i brzydka... ehhhhhhh a przecież ja wiele nie chcę, chcę tylko dac nowe życie, chcę dac dziecko mojemu mężowi i rodzeństwo córce.....

Kochana Nikusiu jak ja dobrze Cię rozumiem:-(:-(
wczoraj siedzimy na ogrodzie i nagle Zuza podnosi mi bluzkę głaszcze po brzuchu i całuje...ja :szok: !! co Ty robisz ????? pytam
a Ona-pani na angielskim zapytała czy całuję Twój brzuszek??

więc ja jeszcze bardziej :szok::szok: a dlaczego pani tak Cię zapytała??????

a Ona-bo powiedziałam pani ,że masz dzidziusia w brzuszku..

więc ja :-(:-(:-(:-(
łzy mi poleciały i poszłam do domu się wypłakać..

skąd Jej się to wzięło to nie wiem ....od daaaawna już nie rozmawiamy przy dzieciach o staraniach..a Oni jak widać bardzo chcą...

Kora dzięki za &&&&

Kahaka ja bym się nakręciła jakbym miała z pół objawu a u mnie nic...
dziękuję za Twoje wsparcie..

Kinga,Carolaaa,Błonka dziękuję Wam kobietki..

Zjoluś ????????????

Lopop tak ,jutro sikam i jak I to wchodzę w pracy na solarium -jak się rozgrzeję to @ powinna przyjść ..

Witajcie kochane...:-) Zyjemy,ale strasznie płaczliwy egzemplarz nam sie trafił:baffled::-D nic tylko wisiał by na rekach:dry: idziemy na spacer i tez jest ryk!!!! Normalnie szok!!!:sorry2:ale wierze ze damy rade i za jakis czas miną wszystkie bolączki:tak:
Serdeczne gratki dla przyszlych mamuś:-)
Carola serce mocno Cie sciskam, niech bedzie po Twojej myśli!
Blonka kochana dzwonilas do gina?
Mama me:-)a &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ojjjj i zapomniałam co dalej:((((((((( tyle czytania bylo:zawstydzona/y:

Na 100% buziam Was wszystkie:***** muuuaaa

suzi super ze wpadlas:))))) ucałuj dziubaska małego:)

mama,nikusia,lopop tulam..

Błonka sorryy ale te hemoroidy nie rozszmieszyly....tzn hormony,haaaa...

Gwiazdeczka za ten sierpień 7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&....

Ja plany skonczylam,,zajadam kolacje....

mama a nie pamietasz jak mnie test wyszedl daleko po terminie? i to taki blady ze hej? idz na bete.. ja bete miala wysoka a test jakby negatywny.... i tylko spróbuj do solarium wejsc bez @ to zamorduje................ przyjade i natluke na gole dupsko!

suzi haj :) nie... nie dzwonilam, bo sie okazalo ze to po furagin... mama mnie oswiecila.
placzliwy bo chce byc u mamuni na rekach :) tyle sie naczekala mamunia ze alanek przejal uczuciowosc po rodzicach :)

reklama
Koralikowa:*****
Kurcze tęskni mi sie za Wami ale jakos czasu nie mam...tzn maly daj strasznie popalić:baffled: a przez to weny brak na cokolwiek:baffled:
I wiecie co dzis zaobserwowalam, meg duzo sluzu plodnego:szok: chyba przez te wszystkie cylke starań (czyt.5 lat) razem wzietych tyle nie mialam:szok::szok::szok: Co to sie porobilo:dry:
BLonka chyba masz racje,ale żeby az tak???????????? on czasami jest na rekach i dalej placze !!!:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry