• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki Weteranki...

Wiecie co, tak sobie mysle, ze zanim pojade do tej kliniki, to pasowaloby porobic badania hormonow, 1sza wizyta, to pewnie bedzie wywiad, potem ginek posle na badania, a tak to mialabym juz gotowe. Nie mam pojecia ktory to bedzie dzien cyklu...wiec pytanie - jakie hormony badac?

reklama
Kahaka... sęk w tym, że mam już dośc, nie dośc, że z nerkami znowu problem bo wczorajszy mocz znowu z bakteriami, to jeszcze ta choler.....oprycha no :wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:,mało tego cała dolna warga napuchnięta jestem jak balon.... osłabiona mega...
Ja już z ranka oddałam głosiki...
Gwiazdeczko - wczoraj to miałam taki wk...na wszystkich z pracy... idę dziś do lekarza bo te nerki w końu mi wysiądą no... i wiecie co???Może da mi zwolkę do końca tygodnia????
Carol haj

witam laseczki wszystkie
mama pozcekaj jeszcze i moze betka
laski robiłyscie kiedys taka domowa czekolade z mleka w proszku?
a ja nadal walcze z pecherzem a sobie wykrakalam bo mowie do mojego ostatnio ze dawno mnie nie bolal i bach

Gwiazdeczko - to zrób te badania cykl albo dwa wcześniej. Przecież to nie jest rok albo pół wcześniej...
Kwiatuszku to ja tak z opryszczką mam...wczoraj jeszcze do koleżanki mówiłam Jak to dobrze, że już od 3 miesięcy mnie nie wysypało i bach...dzisiaj całe usta wargę mam dosłownie jak po jakiejś operacji wypełniającej :sad: a ból...ło matko...nie do zniesienia....

Kwiatuszku wspolczuje - pij rumianek ile wlezie

Nikusia, no widzisz gdyby nie bol, to usta pelniejsze - sexowniejsze :happy2:

Co do badan, to masz racje, chyba tak zrobie, ale wydaje mi sie, ze powinny byc z danego cyklu, czy sie myle?

reklama
Gwiazdeczko - to zrób te badania cykl albo dwa wcześniej. Przecież to nie jest rok albo pół wcześniej...
Kwiatuszku to ja tak z opryszczką mam...wczoraj jeszcze do koleżanki mówiłam Jak to dobrze, że już od 3 miesięcy mnie nie wysypało i bach...dzisiaj całe usta wargę mam dosłownie jak po jakiejś operacji wypełniającej :sad: a ból...ło matko...nie do zniesienia....
z opryszczka tez tak mam smaruj usta pomadka uv i jedz czekolady mniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry