reklama

Staraczki Weteranki...

Wiecie co, tak sobie mysle, ze zanim pojade do tej kliniki, to pasowaloby porobic badania hormonow, 1sza wizyta, to pewnie bedzie wywiad, potem ginek posle na badania, a tak to mialabym juz gotowe. Nie mam pojecia ktory to bedzie dzien cyklu...wiec pytanie - jakie hormony badac?

reklama
Kahaka... sęk w tym, że mam już dośc, nie dośc, że z nerkami znowu problem bo wczorajszy mocz znowu z bakteriami, to jeszcze ta choler.....oprycha no :wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:,mało tego cała dolna warga napuchnięta jestem jak balon.... osłabiona mega...
Ja już z ranka oddałam głosiki...
Gwiazdeczko - wczoraj to miałam taki wk...na wszystkich z pracy... idę dziś do lekarza bo te nerki w końu mi wysiądą no... i wiecie co???Może da mi zwolkę do końca tygodnia????
Carol haj

witam laseczki wszystkie
mama pozcekaj jeszcze i moze betka
laski robiłyscie kiedys taka domowa czekolade z mleka w proszku?
a ja nadal walcze z pecherzem a sobie wykrakalam bo mowie do mojego ostatnio ze dawno mnie nie bolal i bach

Gwiazdeczko - to zrób te badania cykl albo dwa wcześniej. Przecież to nie jest rok albo pół wcześniej...
Kwiatuszku to ja tak z opryszczką mam...wczoraj jeszcze do koleżanki mówiłam Jak to dobrze, że już od 3 miesięcy mnie nie wysypało i bach...dzisiaj całe usta wargę mam dosłownie jak po jakiejś operacji wypełniającej :sad: a ból...ło matko...nie do zniesienia....

Kwiatuszku wspolczuje - pij rumianek ile wlezie

Nikusia, no widzisz gdyby nie bol, to usta pelniejsze - sexowniejsze :happy2:

Co do badan, to masz racje, chyba tak zrobie, ale wydaje mi sie, ze powinny byc z danego cyklu, czy sie myle?

reklama
Gwiazdeczko - to zrób te badania cykl albo dwa wcześniej. Przecież to nie jest rok albo pół wcześniej...
Kwiatuszku to ja tak z opryszczką mam...wczoraj jeszcze do koleżanki mówiłam Jak to dobrze, że już od 3 miesięcy mnie nie wysypało i bach...dzisiaj całe usta wargę mam dosłownie jak po jakiejś operacji wypełniającej :sad: a ból...ło matko...nie do zniesienia....
z opryszczka tez tak mam smaruj usta pomadka uv i jedz czekolady mniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry