reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
suzi, moja też tak miała przez ostatnie 2-3 tygodnie. Ciągle płacz, bez powodu. Na rękach źle, położyć też źle...Może mały przechodzi skok rozwojowy. Spróbujcie go więcej bujać, np. kładźcie na kocu i kocem bujajcie jak hamakiem.
Błonka, sorry, ale też się uśmiałam z tych hemoroidów :-D
Nikusia, "są takie dni w tygodniu, że nic mi się nie układa...";-) Jutro będzie lepiej.
mama, niektóre dzieci wyczuwają ciążę :tak:życzę Ci, aby słowa córci były prorocze. Ja jak byłam w ciąży i miałam puste jajo (nie wiedziałam jeszcze), to odwiedziła mnie koleżanka z córcią. Majeczka miała wtedy 2 lata, pogłaskała mnie po brzuchu i mówi "pusty brzuch"...Wtedy mnie to nie ruszyło, dopiero później sobie przypomniałam...Dziwne, co?

mama ja na twoim miejscu zrobiłabym bete.... nie wiem co u ciebie sie dzieje... albo za szybko na testa bo zagnieździło się nieco pozniej albo jest inna przyczyna.... do ginka byś musiała sie też udać co?
tempka w porządku jest.

Jestem...
W domku siedzę...i jestem załamana, mam mega opryszczkę na całej dolnej wardze no rzeszzzzz:wściekła/y::wściekła/y: całe zło tego świata skupia się na mnie :sad:
Mama - to dziwne wykres jest na prawdę ok... idź na betę bo byc może test niczego nie pokazuje??? Kurcze sama nie wiem? A jak było przy 1 bądź drugim Twoim maluchu???Kiedy test coś już pokazywał????

hej,
mama, ech...Wiesz, ja kiedyś miałam cykl z 17-dniową fazą lutealną, a ciąży nie było...Do 18 dni może nawet być, dopiero 18 dni to ciąża na 99%, więc ja bym jeszcze poczekała. Patrząc na to, kiedy były serduszka, to test już raczej wiarygodny moim zdaniem :confused:
Nikusia, znowu dół? Mam propozycję - idź sobie kup kilogram truskawek albo czereśni i wsuwaj :) poprawa humoru gwarantowana.

U nas znowu skwar i znowu nici ze spaceru. Trochę się boję wychodzić z Agacią w taką pogodę :dry: i będziemy się kisić.
Konkursik:
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1300&id=1400

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry